«Oδηγίες σχετικά με την Έναρξη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας που αφορούν τους εκπαιδευτικούς»

 

  1. Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, από τις 08.00 έως 12.00, οι επιλεγέντες παρουσιάζονται στην Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης με σκοπό την υπογραφή της Υπεύθυνης Δήλωσης τοποθέτησης σε Σ.Κ.Ε.Δ.. Οι επιλεγέντες είναι όσοι έχουν γκρι σκίαση στον πίνακα. Σε περίπτωση που υποψήφιος έχει επιλεγεί σε δύο Δ.Δ.Ε. επιλέγει και παρουσιάζεται στη μια εξ? αυτών για να υπογράψει την προαναφερόμενη Υπεύθυνη Δήλωση και ταυτόχρονα ενημερώνει την άλλη Δ.Δ.Ε. Τα αποτελέσματα τοποθέτησης των επιλεγέντων υποψηφίων, οι οποίοι έχουν υποβάλλει την Υπεύθυνη Δήλωση, θα έχουν ολοκληρωθεί και αναρτηθεί (μαζί με  οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειες) έως την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014. Τονίζεται ότι ο κάθε εκπαιδευτικός δύναται να εργαστεί μόνο σε μια Δ.Δ.Ε. Σε περίπτωση που εκπαιδευτικός εργάζεται παρατύπως σε περισσότερες από μία Δ.Δ.Ε., διαγράφεται και από τις δύο.
  2. Η μη παρουσίαση ενός υποψηφίου σε μια Δ.Δ.Ε. ή η παραίτησή του μετά την υπογραφή της σύμβασης δεν επιφέρει κάποια ποινή σχετικά με τη θέση του στον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών. Είναι όμως υποχρεωμένος για την πρώτη περίπτωση να ενημερώσει την αντίστοιχη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  3. Οι εκπαιδευτικοί που αναλαμβάνουν να υπηρετήσουν σε περισσότερα του ενός Σ.Κ.Ε.Δ. για τη σχολική χρονιά 2013-14, δεν δύνανται να λάβουν οδοιπορικά για τυχόν μετακινήσεις τους.