Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα οργανικά κενά – πλεονάσματα κατά ειδικότητα και σχολική μονάδα που προέκυψαν κατόπιν και της διαδικασίας των μεταθέσεων. Καλούνται οι εκπαιδευτικοί του ιδίου κλάδου ή ειδικότητας που ανήκουν οργανικά στο σχολείο, όπου διαπιστώθηκε υπεραριθμία, να δηλώσουν έως και την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014, στις 14:00μμ στο πρωτόκολλο της Διεύθυνσης, αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν ως υπεράριθμοι συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη δήλωση.

Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά στο 2ο ΓΕΛ Πολίχνης και στο 1ο Γ/Σ Ν. Ευκαρπίας, οι οποίοι θα δηλώσουν ότι επιθυμούν να κριθούν υπεράριθμοι, θα πρέπει μαζί με τη δήλωση υπεραριθμίας, εφόσον το επιθυμούν, να συμπληρώσουν και τη δήλωση τοποθέτησης στα νεοϊδρυθέντα σχολεία (ΓΕΛ Ν. Ευκαρπίας και 2ο Γ/Σ Ν. Ευκαρπίας αντίστοιχα). Οι εκπαιδευτικοί των υπολοίπων σχολείων που θα χαρακτηριστούν υπεράριθμοι από το Συμβούλιο, σύμφωνα με τα παραπάνω, θα κληθούν με νέο έγγραφό να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης.

Οι δηλώσεις υπεραριθμίας μπορούν να σταλούν και με φαξ στο 2310-640265, θα πρέπει όμως να γίνει επιβεβαίωση λήψης στο 2310-605703.