Ανακοινώνεται ο πίνακας που περιλαμβάνει τα σχολεία υπηρέτησης των εκπαιδευτικών που κατέθεσαν αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ και καλούνται:

  1. Οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί από άλλα ΠΥΣΔΕ (Γενικής Παιδείας)
  2. Οι εκπαιδευτικοί που κατέθεσαν αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ

να τροποποιήσουν την ηλεκτρονική τους δήλωση τοποθέτησης, μόνο εφόσον το επιθυμούν, λαμβάνοντας υπόψη τον πίνακα αυτό (ως σχολεία που πιθανώς προκύψουν λειτουργικά κενά). Η τροποποίηση πρέπει να γίνει μέσα από το Πληροφοριακό σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης:

Πληροφοριακό σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης

Για την είσοδο στο σύστημα απαιτείται, εκτός από τα ΑΜ και ΑΦΜ των εκπαιδευτικών, και ο κωδικός επανασύνδεσης που αναγράφεται στην τρέχουσα δήλωση τοποθέτησης. Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δε διαθέτει τον κωδικό αυτό μπορεί να καλέσει στο τμ. Πληροφορικής (2310640049). Μετά την είσοδο στο σύστημα, θα πρέπει να επιλεχθεί το κουμπί "από-Οριστικοποίηση", να γίνουν στη συνέχεια οι διορθώσεις στις επιλογές και στο τέλος οπωσδήποτε "Οριστικοποίηση".

Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτκός δεν επιθυμεί να τροποποιήσει την τρέχουσα δήλωση τοποθέτησης που έχει καταθέσει δε χρειάζεται να προβεί σε κάποια ενέργεια, καθώς θα ισχύει αυτή.

Σε περίπτωση που θα γίνει τροποποίηση της δήλωσης τοποθέτησης, ο εκπαιδευτικός θα πρέπει να την υπογράψει και να την στείλει με email (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με φαξ στο 2310640265 (επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310605703 - δε χρειάζεται επιβεβαίωση για λήψη email, μόνο για φαξ) εντός της ίδιας προθεσμίας.

Η προθεσμία για την καταχώρηση των τροποποιητικών δηλώσεων είναι μέχρι σήμερα Παρασκευή 25-9-2020 και ώρα 15:00μμ.

Σύνδεση