Από τη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα λειτουργικά κενά για την Παράλληλη Στήριξη. Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Παράλληλης Στήριξης να καταθέσουν ηλεκτρονική δήλωση τοποθέτησης το αργότερο έως τη Δευτέρα 27-9-2021 και ώρα 12.00μμ, με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) στο παρακάτω ειδικό πληροφοριακό σύστημα (πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο):

Πληροφοριακό σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης (Ειδικής Αγωγής)

 

 

Οι εκπαιδευτικοί στη συνέχεια δε χρειάζεται να αποστείλουν τη δήλωση τοποθέτησης, καθώς αυτή καταχωρίζεται αυτόματα στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο, ενώ τους αποστέλλεται και αποδεικτικό υποβολής στο προσωπικό τους email στο ΠΣΔ. Στον παραπάνω σύνδεσμο υπάρχει ο σύντομος οδηγός χρήσης του συστήματος. Σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίσουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα κατά την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης τοποθέτησης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμ. Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών (2310640049 - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

* Σημειώνεται ότι για τα κενά τα οποία αποτελούνται από περισσότερα από ένα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να δηλώνουν στο σύστημα μόνο το 1ο σχολείο του κενού. Επίσης, στο σύστημα υπάρχουν όλα τα σχολεία αρμοδιότητας της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης, θα πρέπει οι εκπαιδευτικοί να επιλέγουν μόνο τα κενά που έχουν ανακοινωθεί.

Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δε διαθέτει λολαριασμό στο ΠΣΔ, θα πρέπει να δημιουργήσει μέσα από την παρακάτω πλατφόρμα:

https://www.sch.gr/manual/registerintro/

 

Σύνδεση