Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να διαβάσουν προσεχτικά το έγγραφο με τις οδηγίες και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και ακολούθως:
    1. να αναζητήσουν στο excel (3 φύλλα) που επισυνάπτεται «ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ε΄ ΦΑΣΗΣ» το ονοματεπώνυμό τους, για να γνωρίζουν με ποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης έχουν προσληφθεί, ώστε να επιλέξουν τα ορθά προς συμπλήρωση έντυπα·
    2. να στείλουν αυθημερόν και πριν την ημερομηνία ανάληψης υπογεγραμμένο και χωρίς ημερομηνία το ΟΡΘΟ ΕΝΤΥΠΟ δελτίου απογραφής στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. [η σχολική μονάδα τοποθέτησης θα αναγραφεί την ημερομηνία της πράξης ανάληψης και το πρωτότυπο έντυπο θα συμπεριληφθεί στο φάκελο των δικαιολογητικών που θα κατατεθεί στο σχολείο].
    3. να επιλέξουν από τον ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΦΑΚΕΛΟ τα ΟΡΘΑ ΕΝΤΥΠΑ προς συμπλήρωση (π.χ. Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας ή/και συνάφειας μεταπτυχιακού/διδακτορικού κ.ά.).

Οδηγίες για την ψηφιακή σύμβαση θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων https://www.minedu.gov.gr/ekpaideutikoi-m/anaplirotes-m/proslipseis/anaplirotes-odigies-2021-22.

Τέλος, να παρακολουθούν τον ιστότοπο της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης για περαιτέρω οδηγίες-ανακοινώσεις.
 

Σύνδεση