Από το ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης καλούνται οι εκπαιδευτικοί που:

  1. μετατέθηκαν στην περιοχή μετάθεσης Β΄ Θεσσαλονίκης
  2. ζήτησαν βελτίωση θέσης μέσα στην ίδια περιοχή μετάθεσης (εφόσον το επιθυμούν)
  3. βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, και
  4. χαρακτηρίστηκαν υπεράριθμοι, δεν τοποθετήθηκαν στη φάση τοποθετήσεων υπεραρίθμων και δεν είχαν κάνει αίτηση για βελτίωση θέσης (εφόσον το επιθυμούν)

να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, λαμβάνοντας υπόψη τον επισυναπτόμενο πίνακα κενών. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν, εκτός από τα σχολεία στα οποία υπάρχει οργανικό κενό, να δηλώσουν και οποιαδήποτε άλλη σχολική μονάδα επιθυμούν, καθώς είναι δυνατό να προκύψουν κενά από βελτιώσεις. Δηλώσεις τοποθέτησης θα κατατίθενται από εκπαιδευτικούς οι οποίοι ανήκουν σε κλάδο που υπάρχει κενό.

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να καταχωριστούν ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους, σε ειδικό πληροφοριακό σύστημα

 

http://srv-dide-v.thess.sch.gr/aitisi

 

ώστε να είναι δυνατή η ταχύτερη και ακριβέστερη επεξεργασία τους. Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρισης είναι διαθέσιμες στον παραπάνω σύνδεσμο. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της αίτησης τοποθέτησης, πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσει:

  • είτε εκτύπωση, υπογραφή και υποβολή της στο Πρωτόκολλο της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ή αποστολή με φαξ στο 2310-640265 (απαραίτητη επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310-605703)
  • είτε κατέβασμα της αίτησης σε αρχείο pdf, ψηφιακή υπογραφή του αρχείου και αποστολή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αυτό είναι εφικτό μόνο στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός διαθέτει προσωπική ψηφιακή υπογραφή)

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα από την Πέμπτη 07-06-2018 έως και τη Δευτέρα 11-6-2018 στις 15:00, ενώ μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να κατατεθούν ή να σταλούν με φαξ στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης. Για τους εκπαιδευτικούς που περιλαμβάνονται στον πίνακα μορίων βελτίωσης-οριστικής τοποθέτησης της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης, καθώς και για τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς που είχαν καταθέσει δήλωση τοποθέτησης στην προηγούμενη φάση, στο σύστημα είναι ήδη καταχωρισμένα τα στοιχεία που αφορούν σε συνυπηρέτηση και εντοπιότητα (και δεν μπορούν να τροποποιηθούν). Στους εκπαιδευτικούς που μετατέθηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ, θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής δήμου εντοπιότητας και συνυπηρέτησης, αλλά μαζί με την εκτυπωμένη αίτηση θα πρέπει οι εκπαιδευτικοί να προσκομίσουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για προβλήματα που πιθανώς προκύψουν κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχώρισης μπορείτε να καλείτε στο 2310-640261.

Σας γνωρίζουμε ότι:

  1. Θα καλυφθούν σε πρώτη φάση οι κενές οργανικές θέσεις που ανακοινώθηκαν σύμφωνα με τη φθίνουσα σειρά μορίων και τις δηλώσεις προτίμησης των εκπαιδευτικών.
  2. Εάν με την παραπάνω διαδικασία παραμείνουν οργανικά κενά σε σχολικές μονάδες, θα κληθούν εκ νέου οι εκπαιδευτικοί να τα δηλώσουν.
  3. Μετά την προαναφερθείσα διαδικασία, οι εκπαιδευτικοί που δεν θα τοποθετηθούν σε σχολεία της προτίμησής τους, θα τοποθετηθούν προς το συμφέρον της υπηρεσίας στις υπόλοιπες κενές θέσεις.

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν είναι δυνατόν να τοποθετηθούν, σύμφωνα με τη διαδικασία των προηγούμενων περιπτώσεων (1), (2) και (3), παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και θα αποφασιστεί προσωρινή τοποθέτηση μετά το πέρας των παραπάνω διαδικασιών.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και δε κατέθεσαν αίτηση για οριστική τοποθέτηση (και δε βρίσκονται στον πίνακα μορίων αιτήσεων βελτίωσης-οριστικής τοποθέτησης) δεν έχουν δικαίωμα για να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης σε σχολεία και θα περιληφθούν μόνο στη φάση τοποθετήσεων για το συμφέρον της υπηρεσίας.

Σύνδεση