Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ο οριστικός πίνακας τοποθετήσεων εκπαιδευτικών από βελτίωση, μετάθεση και οριστική τοποθέτηση, μετά από την εξέταση αναφορών για διόρθωση λαθών ή παραλείψεων. Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που δεν κατέστη δυνατό να τοποθετηθούν σε οργανικές θέσεις στην Α’ φάση τοποθετήσεων, να υποβάλουν, εφόσον το επιθυμούν, συμπληρωματική δήλωση για τις θέσεις που έμειναν κενές. Διευκρινίζεται ότι δήλωση τοποθέτησης μπορούν να υποβάλουν μόνο οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Α΄ φάση των τοποθετήσεων, σύμφωνα με την παρ.11 του άρθρου 15 του ΠΔ50/96, και στην ειδικότητά τους υπάρχουν κενά.

Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με την παρ. 12 του άρθρου 15 του ΠΔ 50/96 (όπως τροποποιήθηκε με το ΠΔ 100/97), μετά την προαναφερθείσα διαδικασία οι εκπαιδευτικοί που δεν θα τοποθετηθούν σε σχολεία της προτίμησής τους (και βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ) θα τοποθετηθούν προς το συμφέρον της υπηρεσίας στις υπόλοιπες κενές θέσεις.

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να καταχωριστούν ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους, σε ειδικό πληροφοριακό σύστημα:

Πληροφοριακό Σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης

ώστε να είναι δυνατή η ταχύτερη και ακριβέστερη επεξεργασία τους. Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρισης είναι διαθέσιμες στον παραπάνω σύνδεσμο. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της αίτησης τοποθέτησης, πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσει:

  • είτε εκτύπωση, υπογραφή και υποβολή της στο Πρωτόκολλο της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ή αποστολή με φαξ στο 2310-640265 (απαραίτητη επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310-605703)
  • είτε κατέβασμα της αίτησης σε αρχείο pdf, ψηφιακή υπογραφή του αρχείου και αποστολή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αυτό είναι εφικτό μόνο στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός διαθέτει προσωπική ψηφιακή υπογραφή)

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα από την Παρασκευή 23-8-2019 έως και τη Τρίτη 27-8-2019 στις 12:00, ενώ μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να κατατεθούν ή να σταλούν με φαξ στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης.

Για προβλήματα που πιθανώς προκύψουν κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχώρισης μπορείτε να καλείτε στο 2310-640261.

Σύνδεση