Σύνδεση με το forum

Απάντηση
georgio
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Παρ Ιαν 12, 2024 11:16 am

Σύνδεση με το forum

Δημοσίευση από georgio »

Το forum είναι δημόσια προσβάσιμο σε όλους τους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να διαβάζουν τις δημόσιες συζητήσεις. Δικαίωμα ενεργής συμμετοχής, δηλαδή υποβολή ερωτημάτων και συμμετοχή σε συζητήσεις έχουν μόνο οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης.

Για τη σύνδεση στο σύστημα θα πρέπει ο χρήστης να επιλέξει το σύνδεσμο "Σύνδεση" και στη συνέχεια το κουμπί "Σύνδεση με ΠΣΔ". Ακολούθως, θα ζητηθεί από τον χρήστη να εισάγει τους προσωπικούς του κωδικούς στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και εφόσον το σύστημα αναγνωρίσει το χρήστη ως εκπαιδευτικό που ανήκει σε σχολική μονάδα της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης θα δημιουργηθεί αυτόματα λογαριασμός στο forum με τα στοιχεία του εκπαιδευτικού (ονοματεπώνυμο, σχολείο υπηρέτησης).

Εφόσον ο χρήστης συνδεθεί επιτυχώς στο σύστημα, έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήματα στη συζήτηση που αφορά τα προγράμματα Erasmus+, δημιουργώντας αντίστοιχα θέματα (topics) στα οποία στη συνέχεια θα απαντούν οι moderators του συστήματος ή και άλλοι χρήστες του συστήματος (εκπαιδευτικοί).

Για προβλήματα τεχνικής και μόνο φύσεως, οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο it@dide-v.thess.sch.gr
Απάντηση