ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ - ως προς τον πίνακα κενών

Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα λειτουργικά κενά κλάδων ΠΕ12-ΠΕ14-ΠΕ17-ΠΕ18 και καλούνται:

  1. Οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ12-ΠΕ14-ΠΕ17-ΠΕ18 που επιθυμούν να αποσπαστούν για το σχολικό έτος 2016-17 σε σχολικές μονάδες εντός ΠΥΣΔΕ να υποβάλουν:
    1. συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση απόσπασης και
    2. να καταχωρίσουν ηλεκτρονικά τη δήλωση τοποθέτησης σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες. Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να επισυναφθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στην επισυναπτόμενη απόφαση μοριοδότησης, ενώ θα πρέπει και να κατατεθεί υπογεγραμμένη και η ηλεκτρονική δήλωση τοποθέτησης.
  2. Οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ12-ΠΕ14-ΠΕ17-ΠΕ18 να καταχωρίσουν ηλεκτρονικά τη δήλωση τοποθέτησης σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες και να την καταθέσουν υπογεγραμμένη μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Επειδή η μοριοδότηση των αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΔΕ εκπαιδευτικών υπάρχει ήδη από τις Υ.Α. απόσπασής τους, απαραίτητο είναι να κατατεθούν μόνο δικαιολογητικά που αφορούν σε εντοπιότητα εκπαιδευτικού, συνυπηρέτηση εκπαιδευτικού, καθώς και σε εντοπιότητα γονέα που πάσχει από ασθένεια η οποία μοριοδοτείται (εφόσον το σχολείο προτίμησης ανήκει στο δήμο εντοπιότητας ή συνυπηρέτησης).

Οι αιτήσεις για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ θα κατατίθενται στο Πρωτόκολλο της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης το αργότερο έως την Τρίτη 18-10-2016 και ώρα 14:00, ενώ οι ηλεκτρονικές δηλώσεις τοποθέτησης θα μπορούν να κατατίθενται στο ηλεκτρονικό σύστημα

http://srv-dide-v.thess.sch.gr/aitisi

εντός της ίδιας προθεσμίας (η αποστολή της αίτησης απόσπασης και της δήλωσης τοποθέτησης θα μπορούν να αποστέλλονται και με φαξ στο 2310-640265, τηλέφωνο επιβεβαίωσης λήψης φαξ 2310-605703). Οδηγίες χρήσης της ηλεκτρονικής εφαρμογής υπάρχουν στον παραπάνω σύνδεσμο.

Σημειώνεται ότι εκτός από τα κενά του επισυναπτόμενου πίνακα, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν και οποιαδήποτε άλλη σχολική μονάδα, στην οποία μπορεί να προκύψει λειτουργικό κενό μετά από απόσπαση εκπαιδευτικού.

Σύνδεση