Παρακαλούμε να αναζητήσετε και να συμπληρώσετε τα  έντυπα πρόσληψης για το αντίστοιχο πρόγραμμα στο οποίο έχετε προσληφθεί. Το σύνολο των εντύπων επισυνάπτεται στο φάκελο κάθε προγράμματος.

Επειδή η πρόσληψή σας δεν θα γίνει με φυσική παρουσία στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και αποστείλετε μέχρι την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου το έντυπο «ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τους αναπληρωτές της Ειδικής Αγωγής (Εξατομικευμένη και Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη) και στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τους αναπληρωτές του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Γενικής Παιδείας) και Ενίσχυση Υποστηρικτικών Δομών, για να γίνει η σύμβαση εργασίας, η αναγγελία στο ΕΡΓΑΝΗ και να προχωρήσει η πληρωμή σας για το Σεπτέμβριο  (χωρίς ημερομηνία).

Το πρωτότυπο «ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ» με ημερομηνία ανάληψης την ημέρα που θα παρουσιαστείτε, πρέπει να κατατεθεί μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρόσληψης  στο σχολείο τοποθέτησης.

Θα πρέπει να κάνετε πράξη ανάληψης υπηρεσίας σε όλα τα σχολεία, τοποθέτησης και διάθεσης.

Οι αποφάσεις προσωρινής τοποθέτησης θα αναρτηθούν στο site της Διεύθυνσης εντός δύο ημερών.

Οι προσληφθέντες οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ προσκομίζοντας το ΣΥΝΟΛΟ των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

 

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να παρακολουθούν καθημερινά την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης για νεότερες ανακοινώσεις.