Γίνεται ανακοινοποίηση των πινάκων λειτουργικών κενών μόνο ως προς τα παρακάτω:

  1. Προσθήκη κενού ΠΕ0401 στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου
  2. Αλλαγή ωρών κενού ΠΕ84 (από -10 σε -27) στο 1ο ΕΠΑΛ Λαγκαδά
  3. Αφαίρεση κενού ΠΕ8702 στο 1ο ΕΠΑΛ Πολίχνης
  4. Προσθήκη κενού ΠΕ8702 στο 1ο ΕΠΑΛ Σταυρού 
  5. Αφαίρεση κενού ΠΕ88 στο 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης 
  6. Αφαίρεση κενού ΤΕ0119 στο Εσπ. ΕΠΑΛ Ευόσμου 
  7. Προσθήκη κενού ΠΕ83 στο 1ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
  8. Προσθήκη κενού ΠΕ03 στο 4ο Γ/Σ Λαγκαδά (ΛΤ)
  9. Αφαίρεση κενού ΠΕ02 στο ΓΕΛ Καλλιθέας
  10. Αφαίρεση κενού ΠΕ02 στο 2ο ΓΕΛ Αμπελοκήπων 
  11. Προσθήκη κενού ΠΕ84 στο 1ο ΕΠΑΛ Σταυρού
  12. Στον 1ο πίνακα δεν αναγράφονταν εκ παραδρομής τα κενά ΠΕ86, μεταφέρθηκαν αυτούσια από τον 2ο πίνακα

---

Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων μετά τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ και καλούνται:

  1. Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης και ενδιαφέρονται για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ
    1. να καταθέσουν αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πρότυπο αίτησης το οποίο επισυνάπτεται, καταθέτοντας και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά όπου απαιτείται (πιστοποιητικό οικ. κατάστασης, δικαιολογητικά συνυπηρέτησης κλπ). Για διευκόλυνση των εκπαιδευτικών σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα άμεσης λήψης πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον παρακάτω σύνδεσμο με χρήση κωδικών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων:

https://dilosi.services.gov.gr/templates/OIKKAT-AIT/create

  1. να καταθέσουν ηλεκτρονική δήλωση τοποθέτησης σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες στο ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης (https://srv-dide-v.thess.sch.gr/aitisi), στο οποίο θα πρέπει να δηλωθεί δήμος εντοπιότητας ή/και συνυπηρέτησης, εφόσον κατέχουν σε δήμο αρμοδιότητας της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης.
  1. Οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ εκπαιδευτικοί να καταθέσουν ηλεκτρονική δήλωση τοποθέτησης σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες στο ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης (https://srv-dide-v.thess.sch.gr/aitisi). Στο ΠΣ είναι ήδη καταχωρισμένα τα μόρια και τα στοιχεία εντοπιότητας και συνυπηρέτησης (τα οποία έχουν αντληθεί από το σύστημα αιτήσεων απόσπασης) και δεν είναι δυνατή η τροποποίησή τους. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο λάθος ή πρέπει να γίνει κάποια προσθήκη σε αυτά οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να καλούν στο τμ. Πληροφορικής (2310640049).

Πληροφοριακό σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης

Τονίζονται τα ακόλουθα:

  1. Ο δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να καταχωριστούν ηλεκτρονικά στο ΠΣ το αργότερο έως την Πέμπτη 24-9-2020 και ωρα 10:00πμ αυστηρά (αφορά τους αποσπασμένους από άλλα ΠΥΣΔΕ και τους αιτούντες απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ). Εντός της ίδιας προθεσμίας θα πρέπει να υπογραφούν και να σταλούν με email (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με φαξ στο 2310-640265 (επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310-605703.
  2. Οι αιτήσεις απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αφορά μόνο τους αιτούντες απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ) θα πρέπει να σταλούν μέσα στην παραπάνω προθεσμία αυστηρά (με email ή φαξ).
  3. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί άμεσα πίνακας με τα σχολεία υπηρέτησης των αιτούντων απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ και θα έχουν τη δυνατότητα όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να καταχωρίσουν ηλεκτρονικά στο ΠΣ τροποποιητική δήλωση τοποθέτησης, λαμβάνοντας υπόψη τον πίνακα αυτό, ως λειτουργικά κενά που πιθανώς προκύψουν λόγω αποσπάσεων. Εφόσον υπάρξουν τροποποιητικές δηλώσεις θα πρέπει να καταχωριστούν και να αποσταλούν από τους εκπαιδευτικούς το αργότερο έως την Παρασκευή 25-9-2020 και ώρα 10:00πμ.

Για τεχνικά προβλήματα που πιθανώς προκύψουν στη διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρησης της δήλωσης τοποθέτησης οι εκπαιδευτικοί μπορούν να καλούν στο τμ. Πληροφορικής (2310-640049). Για πληροφορίες/απορίες που αφορούν τις διαδικασίες τοποθετήσεων γενικότερα οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΠΥΣΔΕ (2310-640261).

Εκτός από τον πίνακα λειτουργικών κενών, τα οποία μπορούν να δηλώσουν οι εκπαιδευτικοί, επισυνάπτεται επιπρόσθετα πίνακας με όλα τα κενά-πλεονάσματα των σχολικών μονάδων για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.