Ανακοίνωση για τους αναπληρωτές ΔΥΕΠ

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα  έντυπα πρόσληψης  που επισυνάπτονται.

Επειδή η πρόσληψή σας δεν θα γίνει με φυσική παρουσία στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και αποστείλετε μέχρι αύριο 17-12-20 στις 12μ.μ. το έντυπο «δήλωση τοποθέτησης» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και το έντυπο «ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ»  χωρίς ημερομηνία ανάληψης και υπογραφή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η απόφαση τοποθέτησης θα αναρτηθεί στη σελίδα της διεύθυνσης.

Το πρωτότυπο «ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ» υπογεγραμμένο με ημερομηνία ανάληψης την ημέρα που θα παρουσιαστείτε , πρέπει να κατατεθεί μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρόσληψης  στο σχολείο τοποθέτησης.

Θα πρέπει να κάνετε πράξη ανάληψης υπηρεσίας σε όλα τα σχολεία, τοποθέτησης και διάθεσης.

Οι προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στη σχολική μονάδα, εντός δύο ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησης, προσκομίζοντας το ΣΥΝΟΛΟ των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Παρακαλούνται οι αναπληρωτές να ενημερώνονται καθημερινά από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης για νεότερες ανακοινώσεις.