Σας ενημερώνουμε ότι με το αριθμ.πρωτ. 18769/Ε4/18-02-2022 του ΥΠΑΙΘ εκδόθηκε η εγκύκλιος Μεταθέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το σχολικό έτος 2021-2022.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο https://teachers.minedu.gov.gr από 21-02-2022 έως 28-02-2022, μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης.

Επισημαίνουμε ότι, τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά περίπτωση, (βεβαιώσεις σπουδών τέκνου, βεβαιώσεις εργασίας συζύγων κτλ) θα πρέπει να είναι πρόσφατα, τελευταίου τριμήνου και να αποσταλούν εμπρόθεσμα (21 έως 28-02-2022) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη ΔΔΕ Δυτ.Θεσσαλονίκης στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το ηλεκτρονικό μήνυμα θα πρέπει να έχει την εξής δομή:

Θέμα: τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού

Σώμα μηνύματος/κειμένου: Ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού, κλάδος / ειδικότητα, τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού.

Ακολούθως το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να περιέχει τα δικαιολογητικά ψηφιοποιημένα σε αρχείο pdf με ανάλυση σάρωσης 200 ή 300 dpi σε ασπρόμαυρο.

Τα δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης και εντοπιότητας θα αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από την  υπηρεσία.

Για ενημέρωση ή τροποποίηση των στοιχείων, όπως για παράδειγμα η τελευταία υπηρέτηση, αριθμός τέκνων κλπ, που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό σύστημα https://teachers.minedu.gov.gr, θα πρέπει να αποσταλεί σχετικό αίτημα μέσα από την ίδια την εφαρμογή.

Επισημαίνουμε ότι εκπρόθεσμα δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτά.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να προβούν στην λεπτομερή ανάγνωση της εγκυκλίου.

Σύνδεση