ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Έγινε αφαίρεση του κενού κλάδου ΠΕ08 του 2ου Γ/Σ ΠΕΥΚΩΝ

2. Έγινε διόρθωση του κενού κλάδου ΠΕ05 στη γραμμή 254 (εκ παραδρομής αναγραφόταν 1ο Γ/Σ Σταυρούπολης αντί για 4ο Γ/Σ Πολίχνης)

Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ο πίνακας λειτουργικών κενών και καλούνται οι εκπαιδευτικοί που είναι νεοδιόριστοι, μεταταγμένοι και όσοι βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες.

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να υποβληθούν από τους εκπαιδευτικούς σε ειδικό πληροφοριακό σύστημα, πατώντας το κουμπί στο τέλος της ανακοίνωσης, το αργότερο έως την Πέμπτη 22-9-2022 και ώρα 10.00πμ, με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Οι εκπαιδευτικοί στη συνέχεια δεν χρειάζεται να αποστείλουν τη δήλωση τοποθέτησης, καθώς αυτή καταχωρίζεται αυτόματα στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο, ενώ τους αποστέλλεται και αποδεικτικό υποβολής στο προσωπικό τους email στο ΠΣΔ. Στον παραπάνω σύνδεσμο υπάρχει ο σύντομος οδηγός χρήσης του συστήματος, ενώ σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίσουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών (2310640049 – Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

  • Για τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ τα μόρια μετάθεσής τους είναι καταχωρισμένα στο Πληροφοριακό Σύστημα, καθώς και τα στοιχεία που αφορούν σε συνυπηρέτηση και εντοπιότητα και δεν απαιτούνται εκ νέου δικαιολογητικά.
  • Για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς είναι καταχωρισμένα τα μόρια με βάση τα κοινωνικά τους κριτήρια (μόρια γάμου και τέκνων), καθώς και οι δήμοι εντοπιότητάς τους, μετά από αυτεπάγγελτη αναζήτηση που πραγματοποιήθηκε. Οι εκπαιδευτικοί αυτοί έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν στο σύστημα δήμο συνυπηρέτησης, αποστέλλοντας όμως τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (σύμφωνα με την 144390/Ε2/11-11-2021 εγκύκλιο μεταθέσεων εκπαιδευτικών). Σημειώνεται ότι για τους εκπαιδευτικούς που έχουν ήδη προσκομίσει δικαιολογητικά, το πεδίο συνυπηρέτησης είναι συμπληρωμένο και δεν απαιτείται κάποια ενέργεια.

Οι εκπαιδευτικοί, που βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια η οποία λήγει μετά τις 20-10-2022, θα παραμείνουν στην προσωρινή τους τοποθέτηση.

Επισυνάπτεται πίνακας με τα λειτουργικά κενά τα οποία μπορούν να επιλέγουν οι εκπαιδευτικοί, καθώς και πίνακες με αναλυτική περιγραφή των κενών και πλεονασμάτων των κλάδων ΠΕ04, ΠΕ78-ΠΕ80 των σχολικών μονάδων για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός μείνει εκτός προτιμήσεών του, θα τοποθετηθεί σε σχολική μονάδα με απόφαση του ΠΥΣΔΕ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Στο πληροφοριακό σύστημα δίνεται η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν σχολεία χωρίς περιορισμό, ωστόσο επισημαίνεται ότι τα υπαρκτά λειτουργικά κενά ανά κλάδο είναι αυτά που αναγράφονται αναλυτικά στον επισυναπτόμενο πίνακα.