Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ο πίνακας λειτουργικών κενών μετά την εξέταση ενστάσεων επί των τοποθετήσεων λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών και καλούνται οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ, κλάδων ΠΕ01-ΠΕ04-ΠΕ05-ΠΕ06-ΠΕ08-ΠΕ11-ΠΕ7901-ΠΕ34-ΤΕ16 να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες. Για τον κλάδο ΠΕ04 οι τοποθετήσεις θα γίνουν ενιαία και όχι ανά ειδικότητα.

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να καταχωριστούν ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους, σε ειδικό πληροφοριακό σύστημα

Πληροφοριακό Σύστημα καταχώρησης δηλώσεων τοποθέτησης

ώστε να είναι δυνατή η ταχύτερη και ακριβέστερη επεξεργασία τους. Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρισης είναι διαθέσιμες στον παραπάνω σύνδεσμο. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της αίτησης τοποθέτησης, πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσει:

·         είτε εκτύπωση, υπογραφή και υποβολή της στο Πρωτόκολλο της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ή αποστολή με φαξ στο 2310-640265 (απαραίτητη επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310-605703)

·         είτε κατέβασμα της αίτησης σε αρχείο pdf, ψηφιακή υπογραφή του αρχείου και αποστολή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αυτό είναι εφικτό μόνο στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός διαθέτει προσωπική ψηφιακή υπογραφή)

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα έως και τη Δευτέρα 24-9-2018 στις 09:00πμ, ενώ μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να κατατεθούν ή να σταλούν με φαξ στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης. Για όλους τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ τα μόρια μετάθεσής τους είναι καταχωρισμένα στο Πληροφοριακό Σύστημα, ενώ για όσους περιλαμβάνονται στον πίνακα μορίων βελτίωσης-οριστικής τοποθέτησης είναι ήδη καταχωρισμένα τα στοιχεία που αφορούν σε συνυπηρέτηση και εντοπιότητα και δεν απαιτούνται εκ νέου δικαιολογητικά (και δεν μπορούν να τροποποιηθούν). Όσοι εκπαιδευτικοί δεν κατείχαν εντοπιότητα ή συνυπηρέτηση αλλά κατέχουν πλέον θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής δήμου εντοπιότητας και συνυπηρέτησης, αλλά μαζί με την εκτυπωμένη αίτηση θα πρέπει οι εκπαιδευτικοί να προσκομίσουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για προβλήματα που πιθανώς προκύψουν κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχώρισης μπορείτε να καλείτε στο 2310-640261.

Προσοχη! Σε περιπτωση που θελετε να δηλωσετε κενο το οποιο αποτελειται απο περισσοτερα του ενός σχολεία θα πρεπει να να δηλωθει μονο το 1ο σχολείο.