ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ - μόνο ως προς τα κενά για τον κλάδο ΠΕ01 (Θεολόγων)

Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης καλούνται οι εκπαιδευτικοί που αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ να καταθέσουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά (για να δείτε τα λειτουργικά κενά ανοίξτε το αρχείο στο κάτω μέρος αυτής της ανακοίνωσης) σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης. Η τοποθέτηση αυτή θα είναι προσωρινή μέχρι την εκ νέου τοποθέτησή τους αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ.

Η δήλωση τοποθέτησης θα πρέπει να καταχωριστεί ηλεκτρονικά από τους εκπαιδευτικούς, στο παρακάτω πληροφοριακό σύστημα: 

 

Πληροφοριακό Σύστημα ηλεκτρονικών δηλώσεων τοποθέτησης 

 

ώστε να είναι δυνατή η ταχύτερη και ακριβέστερη επεξεργασία τους. Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρισης είναι διαθέσιμες στον παραπάνω σύνδεσμο. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της δήλωσης πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσει:

  • είτε εκτύπωση, υπογραφή και υποβολή της στο Πρωτόκολλο της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ή αποστολή με φαξ στο 2310-640265 (απαραίτητη επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310-605703)
  • είτε κατέβασμα της αίτησης σε αρχείο pdf, ψηφιακή υπογραφή του αρχείου και αποστολή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αυτό είναι εφικτό μόνο στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός διαθέτει προσωπική ψηφιακή υπογραφή)

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα καταχωρούνται στο πληροφοριακό σύστημα έως και την Τετάρτη 28-8-2019 στις 12.00, ενώ μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να κατατεθούν ή να σταλούν με φαξ στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης.

Για όλους τους εκπαιδευτικούς είναι καταχωρισμένα στο σύστημα τα μόρια απόσπασής τους, χωρίς να υπολογίζονται μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης, καθώς επίσης και η εντοπιότητα και συνυπηρέτηση σε δήμους της περιοχής ευθύνης της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης που αντλήθηκαν από το σύστημα αιτήσεων απόσπασης και δεν είναι δυνατό να τροποποιηθούν (εντοπιότητα ή συνυπηρέτηση σε δήμους που δεν αφορούν τη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης έχουν αγνοηθεί). Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός διαπιστώσει σφάλμα στην καταχωρισμένη εντοπιότητα ή συνυπηρέτηση, ή κατέχει εντοπιότητα ή συνυπηρέτηση η οποία δεν είναι καταχωρισμένη στο ΠΣ, θα πρέπει να επικοινωνήσει στο 2310-640261. 

Οι εκπαιδευτικοί που είναι σύζυγοι στρατιωτικών μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να καταθέσουν επιπρόσθετα πρόσφατη βεβαίωση της στρατιωτικής μονάδας που υπηρετεί πραγματικά ο/η σύζυγος στρατιωτικός, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4553/2018 (ΦΕΚ 119). Επίσης, στο πεδίο "Παρατηρήσεις" θα πρέπει να αναγράψουν την ένδειξη "ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ".

Για προβλήματα στην καταχώριση της ηλεκτρονικής δήλωσης οι εκπαιδευτικοί μπορούν να καλούν στο 2310-640261.