Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το "Φροντιστήριο Βιωσιμότητας" του δήμου Νεάπολης-Συκεών διοργάνωσε την σύγχρονη εξ αποστάσεως ημερίδα με θέμα:

"Φροντιστήριο Βιωσιμότητας" η πράσινη σκέψη του δήμου Νεάπολης Συκεών

στις 22-2-2022 μέσω της πλατφόρμας webex.

Σκοπός η ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του καινοτόμου θεσμού «Φροντιστήριο Βιωσιμότητας», που δημιουργήθηκε στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών το Φεβρουάριο του 2019 και σημείωσε επιτυχή λειτουργία ως σήμερα σε θέματα περιβαλλοντικού γραμματισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης. Στόχος η ανάπτυξη μιας συλλογικής και συνεργατικής πρότασης σε μια εποχή, που το περιβάλλον, ο πολιτισμός, η κοινωνία, οι αξίες διέρχονται μέσα από απορίες, αδιέξοδα και ερωτηματικά, στα οποία ο καθένας καλείται να απαντήσει.

Συνεργαζόμενοι φορείς: Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης-Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Δήμος Νεάπολης-Συκεών, Αντιδημαρχία Παιδείας, Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών, Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Κορώνειας-Βόλβης, Κερκίνης, Θερμαϊκού και Προστατευόμενων περιοχών Κεντρικής Μακεδονίας Παράρτημα Θερμαϊκού Κόλπου, Περιβαλλοντική οργάνωση ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, Όμιλος «Φίλοι της Φύσης» Θεσσαλονίκης, Ε. Κ. Ευόσμου.

Attachments:
Download this file (ΑΦΙΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ.pdf)ΑΦΙΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ.pdf[ ]392 kB