Προγραμματισμός 1ου Μαθητικού Περιβαλλοντικού Συνεδρίου του Εθνικού Εκπαιδευτικού Δικτύου «Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη, μια Εκπαιδευτική Συνύπαρξη -Πολίτες της Πόλης, Έλληνες της Οικουμένης», που συντονίζουν οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σας ενημερώνουν ότι το

1ο Μαθητικό Περιβαλλοντικό Συνέδριο του Εθνικού Εκπαιδευτικού Δικτύου Δράσης «Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη, μια Εκπαιδευτική Συνύπαρξη – Πολίτες της Πόλης, Έλληνες της Οικουμένης»


θα διεξαχθεί στις 4-7 Απριλίου 2024 στην Κωνσταντινούπολη στο Ζωγράφειο Λύκειο υπό την Αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίου.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας (Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικών μονάδων (Γυμνασίου, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ) από όλη την Ελλάδα, αλλά και την ομογένεια (ελληνικά σχολεία της Πόλης, της Ίμβρου και του εξωτερικού), που συμμετέχουν το σχολικό έτος 2023-2024 στο εγκεκριμένο από το Υ.ΠΑΙ.Θ. Εθνικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο «Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη, μια Εκπαιδευτική Συνύπαρξη – Πολίτες της Πόλης, Έλληνες της Οικουμένης», που συντονίζουν οι Διευθύνσεις Δ.Ε. και Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο συνημμένο έγγραφο.