Οδηγίες για την υποβολή δικαιολογητικών από υποψήφιους εκπαιδευτικούς Γενικής Εκπαίδευσης

Ενημερώνουμε τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς Γενικής Εκπαίδευσης οι οποίοι, στο πλαίσιο των αριθμ. 1ΓΤ/2020 και 2ΓΔ/2020 Προκηρύξεων του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, θα επιλέξουν να πραγματοποιήσουν την υποβολή δικαιολογητικών στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης (Κολοκοτρώνη 22, Σταυρούπολη), για τα ακόλουθα:

  1. Απαραίτητη προϋπόθεση υποβολής δικαιολογητικών είναι ο υποψήφιος εκπαιδευτικός να διαθέτει ηλεκτρονικό φάκελο στο σύστημα Ο.Π.ΣΥ.Δ. (opsyd.sch.gr). Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να κάνει εγγραφή στο εν λόγω σύστημα πριν επισκεφθεί τη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης για υποβολή δικαιολογητικών. Δε θα γίνεται δεκτή η υποβολή δικαιολογητικών σε περίπτωση που ο υποψήφιος εκπαιδευτικός δε διαθέτει ηλεκτρονικό φάκελο.
  2. Θα πρέπει να κατατεθούν όλα τα αναφερόμενα από τους ίδιους στις υποενότητες ΙΙ και ΙΙΙ της αίτησης δικαιολογητικά
  3. Μαζί με τα δικαιολογητικά θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίζεται φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.
  4. Τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
  5. Την αίτηση υποβολής δικαιολογητικών μπορείτε να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο παρακάτω.
  6. Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά από 08.00 έως και 14.00 από 17-2-2020 έως και 13-3-2020 για τους κλάδους ΤΕ01, ΤΕ02, ΤΕ16, ΔΕ01 και ΔΕ02
  7. Στον δικτυακό τόπο https://opsyd.sch.gr υπάρχουν σχετικά εγχειρίδια χρήσης που αφορούν την εγγραφή χρηστών στο σύστημα Ο.Π.ΣΥ.Δ.

Σύνδεση