ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ - Μόνο ως προς τα κενά ΠΕ04 (το κενό στο ΕΝΕΕΓΥΛ χαρακτηρίζεται ως ΠΕ04.02)

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν στο ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ΦΕΚ 1289/Γ’/19-8-2020, να καταθέσουν το αργότερο έως την Τετάρτη 26-8-2020 και ώρα 14:00 δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για προσωρινή τοποθέτηση για το σχολικό έτος 2020-2021. Για τον προσδιορισμό της σειράς προτεραιότητας τοποθέτησης των παραπάνω εκπαιδευτικών θα υπολογιστούν μονάδες τοποθέτησης από οικογενειακούς λόγους, συνυπηρέτηση και εντοπιότητα, όπως αυτές καθορίζονται από τις διατάξεις που ισχύουν για τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις εκπαιδευτικών (ΠΔ 144/1997).

Σημειώνεται ότι οι τοποθετήσεις σε θέσεις των Τμημάτων Ένταξης πραγματοποιούνται μετά την κάλυψη όλων των κενών στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) της οικείας περιοχής μετάθεσης. Αν οι εκπαιδευτικοί δεν υποβάλλουν αίτηση προτίμησης για τις ΣΜΕΑΕ, κατατάσσονται σε σειρά με βάση τις λιγότερες μονάδες μετάθεσης. Οι Σ.Μ.Ε.Α.Ε., στις οποίες υπάρχουν κενά, κατατάσσονται σε σειρά με βάση τις περισσότερες μονάδες συνθηκών διαβίωσης. Κατόπιν αυτού, τοποθετούνται υποχρεωτικά οι εκπαιδευτικοί που έχουν τις λιγότερες μονάδες μετάθεσης στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. με τις περισσότερες μονάδες συνθηκών διαβίωσης. Στη συνέχεια εξετάζονται οι προτιμήσεις για τοποθέτηση σε θέσεις των Τμημάτων Ένταξης»

Οι εκπαιδευτικοί που δηλώνουν έγγαμοι ή/και ότι έχουν τέκνα θα πρέπει μαζί με τη δήλωση τοποθέτησης να προσκομίσουν πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Επίσης, στην περίπτωση που δηλώνουν δήμο εντοπιότητας θα πρέπει να προσκομίσουν αντίστοιχο πιστοποιητικό εντοπιότητας ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στο οποίο να αναγράφεται ημερομηνία κτήσης δημοτικότητας. Τέλος, στη περίπτωση που δηλώνεται δήμος συνυπηρέτησης θα πρέπει να προσκομιστούν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός έχει ήδη προσκομίσει κάποιο από τα δικαιολογητικά, παρακαλούμε να το καταγράψει στη δήλωση τοποθέτησης.

Η δήλωση τοποθέτησης μαζί με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά θα πρέπει να σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με φαξ στο 2310640265 (επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310605703).

Για διευκόλυνση των εκπαιδευτικών, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα για άμεση λήψη πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον παρακάτω σύνδεσμο με χρήση κωδικών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων:

https://dilosi.services.gov.gr/templates/OIKKAT-AIT/create

Σύνδεση