Καλούνται εκ νέου οι εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν στο ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ΦΕΚ 1289/Γ’/19-8-2020, να καταθέσουν το αργότερο έως την Δευτέρα 7/9/2020 και ώρα 14:00 δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για οριστική τοποθέτηση για το σχολικό έτος 2020-2021. Για τον προσδιορισμό της σειράς προτεραιότητας τοποθέτησης των παραπάνω εκπαιδευτικών θα υπολογιστούν μονάδες τοποθέτησης από οικογενειακούς λόγους, συνυπηρέτηση και εντοπιότητα, όπως αυτές καθορίζονται από τις διατάξεις που ισχύουν για τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις εκπαιδευτικών (ΠΔ 144/1997).

Σημειώνεται ότι οι τοποθετήσεις σε θέσεις των Τμημάτων Ένταξης πραγματοποιούνται μετά την κάλυψη όλων των κενών στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) της οικείας περιοχής μετάθεσης. Αν οι εκπαιδευτικοί δεν υποβάλλουν αίτηση προτίμησης για τις ΣΜΕΑΕ, κατατάσσονται σε σειρά με βάση τις λιγότερες μονάδες μετάθεσης. Οι Σ.Μ.Ε.Α.Ε., στις οποίες υπάρχουν κενά, κατατάσσονται σε σειρά με βάση τις περισσότερες μονάδες συνθηκών διαβίωσης. Κατόπιν αυτού, τοποθετούνται υποχρεωτικά οι εκπαιδευτικοί που έχουν τις λιγότερες μονάδες μετάθεσης στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. με τις περισσότερες μονάδες συνθηκών διαβίωσης. Στη συνέχεια εξετάζονται οι προτιμήσεις για τοποθέτηση σε θέσεις των Τμημάτων Ένταξης».

Τέλος, οι εκπαιδευτικοί δεν χρειάζεται να προσκομίσουν εκ νέου δικαιολογητικά, καθώς έχουν κατατεθεί στη διαδικασία προσωρινών τοποθετήσεων.

Η δήλωση τοποθέτησης θα πρέπει να σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο mail@dide-v.thess.sch.gr ή με φαξ στο 2310640265 (επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310605703).

Σύνδεση