Ανακοινοποίηση μόνο ως προς τον κλάδο ΠΕ02 (προστέθηκαν λειτουργικά κενά στα σχολεία 4ο Γ/Σ Σταυρούπολης, 4ο Γ/Σ Πολίχνης και 6ο Γ/Σ Ευόσμου τα οποία δεν είχαν συμπεριληφθεί εκ παραδρομής)

Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ο πίνακας λειτουργικών κενών και καλούνται οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες.

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να καταχωριστούν ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους, σε ειδικό πληροφοριακό σύστημα

Πληροφοριακό σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης

ώστε να είναι δυνατή η ταχύτερη και ακριβέστερη επεξεργασία τους. Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρισης είναι διαθέσιμες στον παραπάνω σύνδεσμο. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της δήλωσης τοποθέτησης, πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσει υπογραφή και αποστολή της με email (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με φαξ στο 2310640265 (επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310605703).

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα έως και την Τετάρτη 16-9-2020 στις 14:00μμ, ενώ μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να σταλούν με φαξ στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης. Για όλους τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ τα μόρια μετάθεσής τους είναι καταχωρισμένα στο Πληροφοριακό Σύστημα, ενώ για όσους περιλαμβάνονται στον πίνακα μορίων βελτίωσης-οριστικής τοποθέτησης είναι ήδη καταχωρισμένα τα στοιχεία που αφορούν σε συνυπηρέτηση και εντοπιότητα και δεν απαιτούνται εκ νέου δικαιολογητικά (και δεν μπορούν να τροποποιηθούν). Για όσους εκπαιδευτικούς δε βρίσκονται στον πίνακα βελτίωσης-οριστικής τοποθέτησης θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής δήμου εντοπιότητας και συνυπηρέτησης, αλλά μαζί με τη δήλωση τοποθέτησης θα πρέπει οι εκπαιδευτικοί να προσκομίσουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά (για την εντοπιότητα θα γίνει αυτεπάγγελτη αναζήτηση – δε χρειάζεται να κατατεθούν δικαιολογητικά).

Για τεχνικά προβλήματα - μόνο - που πιθανώς προκύψουν κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχώρισης μπορείτε να καλείτε στο 2310-640049. Για γενικές πληροφορίες που αφορούν διαδικασίες τοποθετήσεων οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να καλούν στη Γραμματεία ΠΥΣΔΕ (2310640261).

Επισυνάπτεται πίνακας με τα λειτουργικά κενά τα οποία μπορούν να επιλέγουν οι εκπαιδευτικοί, καθώς και πίνακες με αναλυτική περιγραφή των κενών και πλεονασμάτων των σχολικών μονάδων για ενημέρωση των ενδιαφερομένων

Σύνδεση