Ανακοίνωση για τους αναπληρωτές Ειδικής Προκήρυξης

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που συμπεριλαμβάνονται στις προσλήψεις της Ειδικής προκήρυξης και προσλαμβάνονται στη ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, έχουν λάβει στα προσωπικά emails τους το έντυπο «Δελτίο Απογραφής Αναπληρωτή». Παρακαλείστε να το συμπληρώσετε και αποστείλετε το συντομότερο δυνατό στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η πρόσληψή σας δεν θα γίνει με φυσική παρουσία στη Διεύθυνση και η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνει στο σχολείο τοποθέτησής σας.

Για τη διευκόλυνσή σας επισυνάπτεται αρχείο με τα απαραίτητα έγγραφα.

Παρακαλούμε να αναζητήσετε και συμπληρώσετε τα  έντυπα πρόσληψης  που επισυνάπτονται, ανάλογα με το πρόγραμμα με το οποίο προσλαμβάνεστε.

Το πρωτότυπο «ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ» υπογεγραμμένο με ημερομηνία ανάληψης την ημέρα που θα παρουσιαστείτε , πρέπει να κατατεθεί μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρόσληψης  στο σχολείο τοποθέτησης. (σημείωση: Θα πρέπει να κάνετε πράξη ανάληψης υπηρεσίας σε όλα τα σχολεία, τοποθέτησης και διάθεσης).

Οι προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στη σχολική μονάδα, τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, προσκομίζοντας το ΣΥΝΟΛΟ των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Παρακαλούνται οι αναπληρωτές να ενημερώνονται καθημερινά από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης για νεότερες ανακοινώσεις.

Σύνδεση