Ανακοίνωση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που προσλαμβάνονται με σύμβαση τρίμηνης διάρκειας, για την κάλυψη λειτουργικών κενών τα οποία προκύπτουν από λόγους συναφείς με τη μετάδοση και διασπορά του νέου κορωνοϊού COVID-19, για το διδακτικό έτος 2020-2021:

Σε αναμονή των Υπουργικών Αποφάσεων πρόσληψης σας θα λάβετε στα προσωπικά σας emails  τα έντυπα που απαιτούνται για την πρόσληψή σας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και τα κενά για τους αναπληρωτές Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής. Το σύνολο των εντύπων έχει αναρτηθεί και στο site της Διεύθυνσής μας. (Οι αναπληρωτές Παράλληλης Στήριξης και ΜΝΑΕ προσλαμβάνονται για να καλύψουν συγκεκριμένα κενά και δε χρειάζεται να υποβάλλουν δήλωση τοποθέτησης).


Παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να στείλετε σήμερα στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το έντυπο «ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ».
Μέχρι αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι να στείλετε συμπληρωμένη τη «ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επίσης συμπληρώστε τα  έντυπα πρόσληψης  που επισυνάπτονται.  
Το πρωτότυπο «ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ» υπογεγραμμένο με ημερομηνία ανάληψης την ημέρα που θα παρουσιαστείτε , πρέπει να κατατεθεί μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρόσληψης  στο σχολείο τοποθέτησης.
Οι αποφάσεις τοποθέτησης θα αναρτηθούν στο site της Διεύθυνσης.  
Οι προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στη σχολική μονάδα, εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους προσκομίζοντας το ΣΥΝΟΛΟ των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
Θα πρέπει να κάνετε πράξη ανάληψης υπηρεσίας σε όλα τα σχολεία, τοποθέτησης και διάθεσης.

 

Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να παρακολουθούν καθημερινά την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης για νεότερες ανακοινώσεις.

 

Σύνδεση