Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που συμπεριλαμβάνονται στη Δ’ φάση των προσλήψεων και προσλαμβάνονται στη ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, έχουν λάβει στα προσωπικά emails τους το έντυπο «Δελτίο Απογραφής Αναπληρωτή». Παρακαλείστε να το συμπληρώσετε και να το αποστείλετε το συντομότερο δυνατό στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για τους αναπληρωτές ΜΝΑΕ και Γενικής Παιδείας έχουν αναρτηθεί τα κενά της ειδικότητάς τους στο site της διεύθυνσης με σχετική ανακοίνωση και θα πρέπει να καταθέσουν Δήλωση Τοποθέτησης σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου και μέχρι τις 13:00 οι εκπαιδευτικοί των κλάδων όπου υπάρχουν πολλαπλά κενά.

Η πρόσληψή σας δεν θα γίνει με φυσική παρουσία στη Διεύθυνση και η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνει στο σχολείο τοποθέτησής σας.

Για τη διευκόλυνσή σας επισυνάπτονται αρχεία με τα απαραίτητα έγγραφα.

Το πρωτότυπο «ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ» υπογεγραμμένο με ημερομηνία ανάληψης την ημέρα που θα παρουσιαστείτε, πρέπει να κατατεθεί μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρόσληψης  στο σχολείο τοποθέτησης. (σημείωση: Θα πρέπει να κάνετε πράξη ανάληψης υπηρεσίας σε όλα τα σχολεία, τοποθέτησης και διάθεσης).

Η απόφαση τοποθέτησης θα αναρτηθεί στη σελίδα της Διεύθυνσης μετά την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης πρόσληψης.

Οι προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στη σχολική μονάδα, εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησης, προσκομίζοντας το ΣΥΝΟΛΟ των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Παρακαλούνται οι αναπληρωτές να ενημερώνονται καθημερινά από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης για νεότερες ανακοινώσεις.

Σύνδεση