Επισυνάπτουμε τις εγκυκλίους απόσπασης εκπαιδευτικών και επισημαίνουμε, σχετικά με τα δικαιολογητικά των αιτήσεων απόσπασης, τα εξής:

  1. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα επίσημα αποδεικτικά στοιχεία των κριτηρίων ή επικαλούμενων λόγων απόσπασης. Οι εκπαιδευτικοί, υποβάλλοντας την αίτηση και πριν την «Οριστική Καταχώριση», πρέπει να μεταφορτώνουν/«ανεβάζουν» (upload) τα δικαιολογητικά στην αίτησή τους σε ένα (1) αρχείο zip ή pdf μέχρι 10 ΜΒ. Εξαιρούνται από την μεταφόρτωση τα δικαιολογητικά των περιπτώσεων που αναφέρονται αναλυτικά στο Κεφάλαιο Δ΄ της εγκυκλίου 44229/Ε2/16-04-2021, τα οποία αποστέλλονται με το συγκεκριμένο τρόπο που εκεί αναφέρεται.
  2. Για τις αποσπάσεις σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά σχολεία, θα πρέπει να επισυναφθούν ηλεκτρονικά στην αίτηση απόσπασης των εκπαιδευτικών βιογραφικό σημείωμα και σχετικά δικαιολογητικά. Οι εκπαιδευτικοί πριν την «Οριστική Καταχώριση», πρέπει να μεταφορτώνουν/«ανεβάζουν» (upload) τα δικαιολογητικά στην αίτησή τους σε ένα (1) αρχείο zip ή pdf μέχρι 10ΜB. Μόνο σε περίπτωση που υπάρχει υπέρβαση του ορίου μεταφόρτωσης λόγω πληθώρας δικαιολογητικών, δύνανται να υποβληθούν τα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://mydocs.minedu.gov.gr/ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανά τύπο αίτησης (Μουσικά ή Καλλιτεχνικά Σχολεία) έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων απόσπασης, ήτοι 27-04-2021.

Σύνδεση