Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ο πίνακας λειτουργικών κενών και καλούνται οι εκπαιδευτικοί που είναι νεοδιόριστοι και όσοι βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες.

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να υποβληθούν από τους εκπαιδευτικούς στο ακόλουθο πληροφοριακό σύστημα:

Πληροφοριακό σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης

 

 

 

 

το αργότερο έως την Πέμπτη 9-9-2021 και ώρα 11.00πμ, με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Οι εκπαιδευτικοί στη συνέχεια δε χρειάζεται να αποστείλουν τη δήλωση τοποθέτησης, καθώς αυτή καταχωρίζεται αυτόματα στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο, ενώ τους αποστέλλεται και αποδεικτικό υποβολής στο προσωπικό τους email στο ΠΣΔ. Στον παραπάνω σύνδεσμο υπάρχει ο σύντομος οδηγός χρήσης του συστήματος, ενώ σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίσουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών (2310640049 – Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

·         Για τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ τα μόρια μετάθεσής τους είναι καταχωρισμένα στο Πληροφοριακό Σύστημα, καθώς και τα στοιχεία που αφορούν σε συνυπηρέτηση και εντοπιότητα και δεν απαιτούνται εκ νέου δικαιολογητικά.

·         Για τους νεοδιόριστους  εκπαιδευτικούς είναι καταχωρισμένα τα μόρια με βάση τα κοινωνικά τους κριτήρια (μόρια γάμου και τέκνων), καθώς και οι δήμοι εντοπιότητας και συνυπηρέτησης με βάση τα στοιχεία που έχουν προσκομίσει.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι κλειδωμένα και οποιαδήποτε προσθήκη – διόρθωση θα γίνεται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310640049.

Επισυνάπτεται πίνακας με τα λειτουργικά κενά τα οποία μπορούν να επιλέγουν οι εκπαιδευτικοί, καθώς και πίνακας με αναλυτική περιγραφή των κενών και πλεονασμάτων του κλάδου ΠΕ04 των σχολικών μονάδων για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός μείνει εκτός προτιμήσεών του, θα τοποθετηθεί σε σχολική μονάδα με απόφαση του ΠΥΣΔΕ.

Σημειώνεται ότι για τα κενά που αποτελούνται από περισσότερες από μία σχολικές μονάδες, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να επιλέγουν στο σύστημα μόνο το πρώτο σχολείο που αναγράφεται στον πίνακα κενών.

Σύνδεση