Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων μετά τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ και καλούνται:

  1. Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης και κατέθεσαν αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ (εφόσον το επιθυμούν)
  2. Οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ εκπαιδευτικοί

να καταθέσουν ηλεκτρονική δήλωση τοποθέτησης σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες στο ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης (πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο):

Πληροφοριακό σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης

 

 

 

 

με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Οι εκπαιδευτικοί στη συνέχεια δε χρειάζεται να αποστείλουν τη δήλωση τοποθέτησης, καθώς αυτή καταχωρίζεται αυτόματα στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο, ενώ τους αποστέλλεται και αποδεικτικό υποβολής στο προσωπικό τους email στο ΠΣΔ. Στον παραπάνω σύνδεσμο υπάρχει ο σύντομος οδηγός χρήσης του συστήματος. Στο σύστημα είναι καταχωρισμένα τα μόρια απόσπασης όλων των εκπαιδευτικών, καθώς και τα στοιχεία που αφορούν σε εντοπιότητα και συνυπηρέτηση, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα τροποποίησής τους. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο λάθος ή παράλειψη στα στοιχεία αυτά οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών (2310640049 – Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Τονίζονται τα παρακάτω:

  1. Η ηλεκτρονική καταχώρηση των δηλώσεων τοποθέτησης θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως την Δευτέρα 20-9-2020 και ώρα 10:00πμ, μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής το σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης δεν θα είναι διαθέσιμο.
  2. Επισυνάπτεται πίνακας στον οποίο αποτυπώνονται τα σχολεία υπηρέτησης των εκπαιδευτικών που έχουν καταθέσει αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ, τα οποία οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επιλέξουν στη δήλωση τοποθέτησής τους ως εν δυνάμει κενά.

Σύνδεση