Από το ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ο οριστικός πίνακας τοποθέτησης εκπαιδευτικών Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής από μετάθεση-βελτίωση-διάθεση ΠΥΣΔΕ (β’ φάσης), ο οποίος δεν περιέχει καμία μεταβολή σε σχέση με τον προσωρινό πίνακα που είχε αναρτηθεί.

Επίσης, ανακοινώνεται ο πίνακας τοποθέτησης εκπαιδευτικών στα εναπομείναντα κενά για το συμφέρον της υπηρεσίας, καθώς και πίνακας που περιλαμβάνει εκπαιδευτικούς που παραμένουν στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης.

Επισημαίνεται ότι σήμερα, Πέμπτη 9-6-2022, ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες διενέργειας υπηρεσιακών μεταβολών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εργασιών που είχε ανακοινωθεί στις 30-3-2022, χωρίς απολύτως καμία παρέκκλιση από αυτό.

Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στις παραπάνω διαδικασίες, οι οποίοι, ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις και τις οδηγίες που δόθηκαν από τη ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, διευκόλυναν σημαντικά τη διεξαγωγή και ομαλή ολοκλήρωση των διαδικασιών αυτών.

με εκτίμηση,

η Διευθύντρια της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης

Κεχαΐδου Χρυσούλα

 

Σύνδεση