ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. ως προς τη διαδικασία τοποθέτησης (τελευταία παράγραφος της παρούσας ανακοίνωσης)

2. ως προς τα κενά του 4ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων

3. προσθήκη πίνακα σχολείων οργανικής θέσης αιτούντων απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ

4. οι τοποθετήσεις στον κλάδο ΠΕ88 θα γίνουν ενιαία, καθώς οι σχετικές ειδικότητες έχουν τις ίδιες α' αναθέσεις μαθημάτων

Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα κενά για τοποθέτηση των αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλα ΠΥΣΔΕ και για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών εντός ΠΥΣΔΕ σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και τμήματα ένταξης της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν δήλωση προτίμησης στα επισυναπτόμενα κενά έως και Τετάρτη 31-08-2022.

Επίσης, ανακοινώνεται πίνακας ο οποίος περιλαμβάνει το σχολείο οργανικής θέσης των εκπαιδευτικών που αιτήθηκαν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ σε ΣΜΕΑΕ και Τ.Ε., ώστε οι εκπαιδευτικοί να έχουν τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν, εφόσον το επιθυμούν, και αυτά τα σχολεία στις επιλογές τους, ως κενά που θα προκύψουν από πιθανή απόσπαση των εκπαιδευτικών αυτών.


Οι δηλώσεις επιλογής σχολείων θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά από τους εκπαιδευτικούς στο παρακάτω πληροφοριακό σύστημα (επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο):

 

 

με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Οι εκπαιδευτικοί στη συνέχεια δε χρειάζεται να αποστείλουν τη δήλωση τοποθέτησης, καθώς αυτή καταχωρίζεται αυτόματα στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο, ενώ τους αποστέλλεται και αποδεικτικό υποβολής στο προσωπικό τους email στο ΠΣΔ. Στον παραπάνω σύνδεσμο υπάρχει ο σύντομος οδηγός χρήσης του συστήματος, ενώ σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίσουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών (2310640049 – Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).


Βάσει της παρ.2α, του αρ.3, του ν.4473/2017 θα προηγηθούν οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε. οι οποίοι αποσπάστηκαν, σύμφωνα με την αριθμ.83226/Ε2/6-7-2022 Υ.Α. μαζί με τους μόνιμους εκπαιδευτικούς Ε.Α.Ε της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες κάλυψης κενών σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε και Τ.Ε. Αν εξακολουθούν να υφίστανται λειτουργικές ανάγκες σε δομές Ε.Α.Ε. θα αποσπαστούν σε αυτές οι  εκπαιδευτικοί γενικής παιδείας που υπηρετούν στην Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης.

 

Σύνδεση