Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών δηλώσεων τοποθέτησης. Συγκεκριμένα, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Γενικής Παιδείας κλάδων ΠΕ01-ΠΕ02-ΠΕ03-ΠΕ04-ΠΕ80-ΠΕ81-ΠΕ82-ΠΕ83-ΠΕ84-ΠΕ87-ΠΕ88-ΠΕ89 θα έχουν τη δυνατότητα να καταχωρήσουν ή να τροποποιήσουν την ήδη καταχωρισμένη δήλωση τοποθέτησης το αργότερο έως αύριο Σάββατο 15-10-2022 στις 13.00μμ. Οι εκπαιδευτικοί που έχουν καταθέσει δήλωση τοποθέτησης, σε περίπτωση που επιθυμούν να την τροποποιήσουν, επιλέγουν το κουμπί "απο-οριστικοποίση" και στη συνέχεια, αφού καταχωρίσουν τις επιλογές τους, κάνουν εκ νέου "οριστικοποίηση". Σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίσουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα μπορούν να επικοινωνούν στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι ο πίνακας τοποθέτησης θα ανακοινωθεί το αργότερο έως την Κυριακή 16-10-2022 (θα σταλεί και στα προσωπικά email των εκπαιδευτικών) και επίσης ότι τη Δευτέρα 17-10-2022 οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία στο νέο σχολείο τοποθέτησής τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ως προς:

- Προσθήκη ενός κενού Τεχνολογίας Γυμνασίου (1ο Γ/Σ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(-10) - (4ο Γ/Σ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(-10) - 2ο Γ/Σ ΛΑΓΚΑΔΑ (-3))

- Χαρακτηρισμός του κενού ΠΕ02 (Γ/Σ ΡΕΝΤΙΝΑΣ (18) - 3ο Γ/Σ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΛΤ) (5)) ως ΚΕΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

- Στο 1ο ΕΠΑΛ ΛΑΓΚΑΔΑ προστέθηκε ένα ακόμα κενό στον κλάδο ΠΕ03

- Στο σύστημα πλέον δίνεται η δυνατότητα για καταχώρηση περισσότερων από 20 επιλογών (αφορά τους κλάδους ΠΕ02-ΠΕ03-ΠΕ0401 που τα κενά είναι περισσότερα από 20)

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι εκ παραδρομής ανακοινώθηκε ότι θα καταθέσουν δηλώσεις οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ86. Τις επόμενες ημέρες με νέα ανακοίνωση θα κληθούν μαζί με τις υπόλοιπες ειδικότητες που εκκρεμούν.

Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Γενικής Παιδείας, α' και β' φάσης πρόσληψης, μόνο των κλάδων ΠΕ01-ΠΕ02-ΠΕ03-ΠΕ04-ΠΕ80-ΠΕ81-ΠΕ82-ΠΕ83-ΠΕ84-ΠΕ87-ΠΕ88-ΠΕ89, να καταθέσουν ηλεκτρονική δήλωση τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά.

Σημειώνονται τα παρακάτω:

  1. οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που έχουν προσληφθεί με το πρόγραμμα "Υποστήριξη λειτουργίας Γυμνασίων λόγω αύξησης ωρολογίου προγράμματος για την εφαρμογή των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων", οι οποίοι αποτυπώνονται στον παρακάτω επισυναπτόμενο πίνακα, θα πρέπει να περιλαμβάνουν στη δήλωσή τους μόνο σχολεία τα οποία στον πίνακα κενών έχουν το λεκτικό "ΚΕΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ" στην στήλη Παρατηρήσεις. Οι υπόλοιποι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν σχολεία χωρίς περιορισμό, ωστόσο, σε περίπτωση που αναπληρωτής από το προαναφερθέν πρόγραμμα (αναπληρωτές Γυμνασίου) βρεθεί εκτός προτιμήσεων και δεν έχουν απομείνει κενά Γυμνασίων, θα τοποθετείται στο χαρακτηρισμένο κενό Γυμνασίου που έχει τοποθετηθεί ο τελευταίος σε σειρά εκπαιδευτικός, ενώ ο τελευταίος θα τοποθετείται σε επόμενο κενό της δήλωσής του, ενώ αν αυτό δεν είναι εφικτό θα τοποθετηθεί με απόφαση του Διευθυντή Δ.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης.
  2. σε κενά τα οποία στη στήλη παρατηρήσεις υπάρχει το λεκτικό "ΚΕΝΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ" και δεν έχουν επιλεγεί από τους εκπαιδευτικούς, θα τοποθετείται ο τελευταίος σε σειρά εκπαιδευτικός, καθώς τα κενά αυτά θα πρέπει να καλυφθούν με προτεραιότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Οι δηλώσεις θα πρέπει να καταχωριστούν ηλεκτρονικά στο παρακάτω Πληροφοριακό Σύστημα Δηλώσεων το αργότερο έως αύριο Παρασκευή 14-10-2022 στις 11:00πμ.

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια δε θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης.

Για τις υπόλοιπες ειδικότητες, που δεν περιλαμβάνονται στην παρούσα πρόσκληση, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

 

Σύνδεση