Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Γενικής Παιδείας, α' και β' φάσης πρόσληψης, των κλάδων ΠΕ05-ΠΕ06-ΠΕ07-ΠΕ08-ΠΕ11-ΠΕ7901-ΠΕ86, να καταθέσουν ηλεκτρονική δήλωση τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά.

Σημειώνονται τα παρακάτω:

  1. οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που έχουν προσληφθεί με το πρόγραμμα "Υποστήριξη λειτουργίας Γυμνασίων λόγω αύξησης ωρολογίου προγράμματος για την εφαρμογή των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων", οι οποίοι αποτυπώνονται στον παρακάτω επισυναπτόμενο πίνακα, θα πρέπει να περιλαμβάνουν στη δήλωσή τους μόνο σχολεία τα οποία στον πίνακα κενών έχουν το λεκτικό "ΚΕΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ" στην στήλη Παρατηρήσεις. Οι υπόλοιποι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν σχολεία χωρίς περιορισμό, ωστόσο, σε περίπτωση που αναπληρωτής από το προαναφερθέν πρόγραμμα (αναπληρωτές Γυμνασίου) βρεθεί εκτός προτιμήσεων και δεν έχουν απομείνει κενά Γυμνασίων, θα τοποθετείται στο χαρακτηρισμένο κενό Γυμνασίου που έχει τοποθετηθεί ο τελευταίος σε σειρά εκπαιδευτικός, ενώ ο τελευταίος θα τοποθετείται σε επόμενο κενό της δήλωσής του, ενώ αν αυτό δεν είναι εφικτό θα τοποθετηθεί με απόφαση του Διευθυντή Δ.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης.
  2. σε κενά τα οποία στη στήλη παρατηρήσεις υπάρχει το λεκτικό "ΚΕΝΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ" και δεν έχουν επιλεγεί από τους εκπαιδευτικούς, θα τοποθετείται ο τελευταίος σε σειρά εκπαιδευτικός, καθώς τα κενά αυτά θα πρέπει να καλυφθούν με προτεραιότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Οι δηλώσεις θα πρέπει να καταχωριστούν ηλεκτρονικά στο παρακάτω Πληροφοριακό Σύστημα Δηλώσεων το αργότερο έως αύριο Σάββατο 15-10-2022 στις 13:00μμ.

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια δε θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης.

Σημειώνεται ότι οι πίνακες τοποθέτησης θα ανακοινωθούν το αργότερο έως την Κυριακή 16-10-2022 (θα σταλούν και στα προσωπικά email των εκπαιδευτικών), ενώ οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει τη Δευτέρα 17-10-2022 να αναλάβουν υπηρεσία στο νέο σχολείο υπηρέτησης.

Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μπορεί να απευθυνθεί στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σύνδεση