Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να διαβάσουν προσεχτικά το έγγραφο με τις οδηγίες και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και, ακολούθως,:
    1. να αναζητήσουν στο excel που επισυνάπτεται «ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Γ΄ ΦΑΣΗΣ» το ονοματεπώνυμό τους, για να γνωρίζουν με ποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης έχουν προσληφθεί·
    2. να στείλουν αυθημερόν και πριν την ημερομηνία ανάληψης υπογεγραμμένο το ΟΡΘΟ ΕΝΤΥΠΟ δελτίου απογραφής στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. [η σχολική μονάδα τοποθέτησης θα αναγραφεί την ημερομηνία της πράξης ανάληψης και το πρωτότυπο έντυπο θα συμπεριληφθεί στο φάκελο των δικαιολογητικών που θα κατατεθεί στο σχολείο].
    3. να επιλέξουν από τον ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΦΑΚΕΛΟ τα ΟΡΘΑ ΕΝΤΥΠΑ προς συμπλήρωση (π.χ. Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας ή/και συνάφειας μεταπτυχιακού/διδακτορικού κ.ά.).

Οδηγίες για την ψηφιακή σύμβαση θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων https://www.minedu.gov.gr/ekpaideutikoi-m/anaplirotes-m/proslipseis/anaplirotes-odigies-2021-22

Τέλος, να παρακολουθούν τον ιστότοπο της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης για περαιτέρω οδηγίες-ανακοινώσεις.

Σύνδεση