Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η εγκύκλιος για την έναρξη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2022-23 και επισυνάπτεται ο πίνακας με την κατανομή κλάδων και ωρών ανά σχολική μονάδα, καθώς και ο συνολικός πίνακας των υποψήφιων εκπαιδευτικών που υπέβαλλαν αίτηση.Στον πίνακα αυτό έχουν επισημανθεί με γκρι σκίαση οι εκπαιδευτικοί που έχουν επιλεγεί και οι οποίοι καλούνται να στείλουν (μόνο όσοι έχουν επιλεγεί) το "Δελτίο Απογραφής", καθώς και τη δήλωση τοποθέτησης με email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο έως τη Δευτέρα 21-11-2022 και ώρα 10.00πμ.
Σε περίπτωση που κάποιος από τους επιλεγέντες δεν αποδέχεται την πρόσληψη, θα πρέπει να στείλει με email μία Υπεύθυνη Δήλωση αναγράφοντας ότι δεν αποδέχεται την πρόσληψη εντός της ίδιας προθεσμίας (εναλλακτικά, η ΥΔ μπορεί να συμπληρωθεί στο gov.gr και στη συνέχεια να μας αποσταλεί με email).
Οι επιλεγέντες υποψήφιοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Δ.Δ.Ε. μόνο την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, ώρα 09.00, με σκοπό να  καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους, την Υ.Δ. τοποθέτησης,  να συνάψουν την σύμβαση εργασίας τους και ότι άλλο απαιτείται για να ολοκληρωθεί η πρόσληψή τους. 
Οι τοποθετημένοι εκπαιδευτικοί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 παρουσιάζονται στα Σ.Κ.Α.Ε., και αρχίζει η διδασκαλία των μαθημάτων σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα των Σ.Κ.Α.Ε..
Ως ημερομηνία έναρξης της Ενισχυτικής Διδασκαλίας ορίζεται η Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022.

 

Σύνδεση