Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και μέλη ΕΕΠ να διαβάσουν προσεχτικά το έγγραφο με τις οδηγίες και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και ακολούθως:
    1. να αναζητήσουν στο excel που επισυνάπτεται «ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ» το ονοματεπώνυμό τους, για να γνωρίζουν με ποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης έχουν προσληφθεί, ώστε να επιλέξουν τα ορθά προς συμπλήρωση έντυπα·
    2. να στείλουν πριν την ημερομηνία ανάληψης υπογεγραμμένο το ΟΡΘΟ ΕΝΤΥΠΟ δελτίου απογραφής στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., πλήρως συμπληρωμένο, προκειμένου να δημιουργηθεί άμεσα και με ακρίβεια ο φάκελός τους στο Γραφείο Αναπληρωτών της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης·
    3. να επιλέξουν από τον ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΦΑΚΕΛΟ τα ΟΡΘΑ ΕΝΤΥΠΑ προς συμπλήρωση (π.χ. Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας ή/και συνάφειας μεταπτυχιακού/διδακτορικού κ.ά.).

Οδηγίες για την ψηφιακή σύμβαση θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων https://www.minedu.gov.gr/ekpaideutikoi-m/anaplirotes-m/proslipseis/anaplirotes-odigies-2021-22.

Τέλος, να παρακολουθούν τον ιστότοπο της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης για περαιτέρω οδηγίες-ανακοινώσεις.

Σύνδεση