ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μόνο ως προς την προσθήκη κενού σε Τμήμα Ένταξης κλάδου ΠΕ03 στο 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου

Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα λειτουργικά κενά Ειδικής Αγωγής (ΣΜΕΑΕ και Τμήματα Ένταξης) και καλούνται:

  1. Οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής που βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ (παλαιοί και νεοδιόριστοι)
  2. Οι εκπαιδευτικοί που κατέθεσαν αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ στην Ειδική Αγωγή (Ειδικής Αγωγής & Γενικής Παιδείας)
  3. Οι εκπαιδευτικοί που αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΔΕ Β' Θεσσαλονίκης στην Ειδική Αγωγή

να καταθέσουν ηλεκτρονικά δήλωση τοποθέτησης στο παρακάτω πληροφοριακό σύστημα (πατήστε το πορτοκαλί κουμπί):

 

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο έως την Πέμπτη 31-8-2023 στις 10.00πμ. Στη συνέχεια, μετά τη συνδρίαση του ΠΥΣΔΕ εντός της ίδιας ημέρας, θα ανακοινωθεί η απόφαση τοποθέτησης των εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες. Οι εκπαιδευτικοί την Παρασκευή 1-9-2023 θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία στο σχολείο τοποθέτησής τους.

Η σύνδεση στο παραπάνω σύστημα γίνεται με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Οι εκπαιδευτικοί στη συνέχεια δε χρειάζεται να αποστείλουν τη δήλωση τοποθέτησης, καθώς αυτή καταχωρίζεται αυτόματα στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο, ενώ τους αποστέλλεται και αποδεικτικό υποβολής στο προσωπικό τους email στο ΠΣΔ. Στον παραπάνω σύνδεσμο υπάρχει ο σύντομος οδηγός χρήσης του συστήματος, ενώ σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίσουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών (2310640049 – Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Σημειώνεται ότι στο σύστημα βρίσκονται ήδη καταχωρισμένα τα στοιχεία που αφορούν σε εντοπιότητα και συνυπηρέτηση και δε δυναται να τροποποιηθούν.

Επισυνάπτεται επίσης πίνακας που περιλαμβάνει το πλήθος των αιτήσεων απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής ανά κλάδο και σχολείο, ώστε να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, καθώς τα σχολεία αυτά είναι εν δυνάμει κενά τα οποία μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση που αποσπαστούν οι εκπαιδευτικοί αυτοί.

Σημαντικό:

Αρχικά θα προηγηθούν στην τοποθέτηση οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής οι οποίοι βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ. Στη συνέχεια, βάσει της παρ.2α, του αρ.3, του ν.4473/2017 θα προηγηθούν οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε. οι οποίοι αποσπάστηκαν, σύμφωνα με την αριθμ.83226/Ε2/6-7-2022 Υ.Α. μαζί με τους μόνιμους εκπαιδευτικούς Ε.Α.Ε της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες κάλυψης κενών σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε και Τ.Ε. Αν εξακολουθούν να υφίστανται λειτουργικές ανάγκες σε δομές Ε.Α.Ε. θα αποσπαστούν σε αυτές οι  εκπαιδευτικοί γενικής παιδείας που υπηρετούν στην Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Σύνδεση