ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ως προς τα κενά των κλάδων ΠΕ01-ΠΕ02-ΠΕ03

Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης καλούνται οι εκπαιδευτικοί που αιτήθηκαν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ σε Διαπολιτισμικό σχολείο να καταθέσουν ηλεκτρονικά δήλωση τοποθέτησης, λαμβάνοντας υπόψη τον επισυναπτόμενο πίνακα λειτουργικών κενών, στο παρακάτω πληροφοριακό σύστημα (πατήστε το πορτοκαλί κουμπί):

 

 

Οι δηλώσεις θα πρέπει να κατατεθούν στο σύστημα το αργότερο έως αύριο, Παρασκευή 1-9-2023, στις 10.00πμ.

Σημειώνεται ότι θα έχουν τη δυνότητα να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης μόνο οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν σε κλάδο για τον οποίο υφίσταται λειτουργικό κενό.

Η σύνδεση στο παραπάνω σύστημα γίνεται με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Οι εκπαιδευτικοί στη συνέχεια δε χρειάζεται να αποστείλουν τη δήλωση τοποθέτησης, καθώς αυτή καταχωρίζεται αυτόματα στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο, ενώ τους αποστέλλεται και αποδεικτικό υποβολής στο προσωπικό τους email στο ΠΣΔ. Στον παραπάνω σύνδεσμο υπάρχει ο σύντομος οδηγός χρήσης του συστήματος, ενώ σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίσουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών (2310640049 – Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Σύνδεση