ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. ως προς τον χαρακτηρισμό του κενού στον κλάδο ΠΕ04 στο ΓΕΛ ΑΔΕΝΔΡΟΥ

2. αφαιρείται το κενό ΠΕ84 στο ΕΣΠ. ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

3. αλλαγή του χαρακτηρισμού του κενού ΠΕ8709 στο 1ο ΕΠΑΛ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ σε ΠΕ87 (όλες οι ειδικότητες)

Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ο πίνακας λειτουργικών κενών και καλούνται οι εκπαιδευτικοί που είναι νεοδιόριστοι και όσοι βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες.

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να υποβληθούν από τους εκπαιδευτικούς στο παρακάτω πληροφοριακό σύστημα (πατήστε το πορτοκαλί κουμπί):

 

το αργότερο έως την Πέμπτη 21-9-2023 και ώρα 10.00πμ, με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Οι εκπαιδευτικοί στη συνέχεια δεν χρειάζεται να αποστείλουν τη δήλωση τοποθέτησης, καθώς αυτή καταχωρίζεται αυτόματα στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο, ενώ τους αποστέλλεται και αποδεικτικό υποβολής στο προσωπικό τους email στο ΠΣΔ. Στον παραπάνω σύνδεσμο υπάρχει ο σύντομος οδηγός χρήσης του συστήματος, ενώ σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίσουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών (2310640049 – Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

  • Για τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ τα μόρια μετάθεσής τους είναι καταχωρισμένα στο Πληροφοριακό Σύστημα, καθώς και τα στοιχεία που αφορούν σε συνυπηρέτηση και εντοπιότητα και δεν απαιτούνται εκ νέου δικαιολογητικά.
  • Για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς είναι καταχωρισμένα τα μόρια με βάση τα κοινωνικά τους κριτήρια (μόρια γάμου και τέκνων), καθώς και οι δήμοι εντοπιότητάς τους, μετά από αυτεπάγγελτη αναζήτηση που πραγματοποιήθηκε. Οι εκπαιδευτικοί αυτοί έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν στο σύστημα δήμο συνυπηρέτησης, αποστέλλοντας όμως τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (σύμφωνα με την 126437/Ε2/14-10-2022 εγκύκλιο μεταθέσεων εκπαιδευτικών). Σημειώνεται ότι για τους εκπαιδευτικούς που έχουν ήδη προσκομίσει δικαιολογητικά, το πεδίο συνυπηρέτησης είναι συμπληρωμένο και δεν απαιτείται κάποια ενέργεια.

Επισυνάπτεται πίνακας με τα λειτουργικά κενά τα οποία μπορούν να επιλέγουν οι εκπαιδευτικοί, καθώς και πίνακες με αναλυτική περιγραφή των κενών και πλεονασμάτων των κλάδων ΠΕ04, ΠΕ78-ΠΕ80 των σχολικών μονάδων για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός μείνει εκτός προτιμήσεών του, θα τοποθετηθεί σε σχολική μονάδα με απόφαση του ΠΥΣΔΕ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Στο πληροφοριακό σύστημα δίνεται η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν σχολεία χωρίς περιορισμό, ωστόσο επισημαίνεται ότι τα υπαρκτά λειτουργικά κενά ανά κλάδο είναι αυτά που αναγράφονται αναλυτικά στον επισυναπτόμενο πίνακα.

Σύνδεση