ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ μόνο ως προς τον κλάδο ΠΕ401 (Αφαιρέθηκε το κενό "2ο ΓΕΛ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ (ΠΡΟΧΩΜΑ) (-6) - 1ο ΓΕΛ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ (ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ) (-6)" καθώς είχε αναγραφεί εκ παραδρομής)

Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Γενικής Παιδείας, κλάδων ΠΕ02-ΠΕ03-ΠΕ04α' και β' φάσης πρόσληψης να καταθέσουν εκ νέου ηλεκτρονική δήλωση τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά (επισυναπτόμενος πίνακας στο τέλος της ανακοίνωσης).

Για την υποβολή της δήλωσης τοποθέτησης θα πρέπει οι εκπαιδευτικοί να συνδεθούν στο παρακάτω πληροφοριακό σύστημα με τους προσωπικούς τους κωδικούς στο ΠΣΔ (πατήστε το πορτοκαλί κουμπί):

 

 

Σημειώνεται ότι στους πίνακες λειτουργικών κενών χαρακτηριζονται τα κενά τα οποία αφορούν σε ομάδες προσανατολισμού. Οι τοποθετήσεις θα γίνουν με προτεραιότητα την κάλυψη αυτών των λειτουργικών κενών. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον σύμφωνα με τις προτιμήσεις των εκπαιδευτικών παραμείνουν κενά που χαρακτηρίζονται ως κενά προσανατολισμού, θα τοποθετηθούν σε αυτά οι τελευταίοι σε σειρά κατάταξης εκπαιδευτικοί.

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο έως αύριο, Παρασκευή 13-10-2023, στις 11.30πμ.

Στην περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δε διαθέτει λογαριασμό στο ΠΣΔ, θα πρέπει να δημιουργήσει έναν στο www.sch.gr (στην αρχή της σελίδας υπάρχει η επιλογή "ΕΓΓΡΑΦΗ").

Για τεχνικά προβλήματα μόνο ως προς τη χρήση της εφαρμογής μπορείτε να επικοινωνείτε στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 2310640049.

Για λοιπές ερωτήσεις θα πρέπει να καλείτε στα 2310640269, 2310640187 και 2310587401.

Σύνδεση