Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης καλούνται όσοι/ες οργανικά ανήκοντες/ουσες στη Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης εκπαιδευτικοί Γενικής Παιδείας επιθυμούν να αποσπαστούν σε σχολικές μονάδες εντός ΠΥΣΔΕ να υποβάλουν αίτηση, προκειμένου η Διεύθυνση να προβεί σε μοριοδότηση και επεξεργασία των στοιχείων. Στην παρούσα φάση δε θα δηλωθούν προτιμήσεις από τους εκπαιδευτικούς.

Η αίτηση απόσπασης θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο έγγραφο με τα κριτήρια μοριοδότησης. Ενδεικτικά:

  1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου τριμήνου
  2. Πιστοποιητικό εντοπιότητας τελευταίου τριμήνου
  3. Βεβαίωση σπουδών τελευταίου τριμήνου
  4. Κ.Ε.Π.Α./Βεβαίωση Υγειονομικής Επιτροπής

  και να σταλούν ηλεκτρονικά στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  από 25/06/2024 έως και 07/07/2024.

 Για την επιτάχυνση των διαδικασιών, καλούνται οι εκπαιδευτικοί να αντλήσουν το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το σύστημα gov.gr

Σύνδεσμος για άντληση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης:

https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/oikogeneiake-katastase/pistopoietiko-oikogeneiakes-katastases

Επισημαίνουμε ότι, χωρίς την εμπρόθεσμη κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών, οι αιτήσεις δεν θα μοριοδοτούνται.

Τέλος, εφιστούμε την προσοχή των εκπαιδευτικών να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης σε ότι αφορά νεότερες ανακοινώσεις επί του θέματος.

Για επιπλέον διευκρινήσεις επικοινωνείτε με το  2310  640-261.

Σύνδεση