ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ως προς τον πίνακα μορίων εκπαιδευτικών που μετατέθηκαν στο ΠΥΣΔΕ Β Θεσσαλονίκης (έγινε αλλαγή στα μόρια των εκπαιδευτικών από το ΠΥΣΔΕ Ροδόπης και Κέρκυρας, καθώς και των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ1804)

 

Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ο διορθωμένος πίνακας μορίων αιτήσεων βελτίωσης-οριστικής τοποθέτησης. Οι διορθώσεις αφορούν τους παρακάτω εκπαιδευτικούς:

  1. Λάλου Χριστίνα, ΠΕ03 (προσθήκη μορίων οικογενειακής κατάστασης)
  2. Αλεξανδρής Γεώργιος, ΠΕ03 (προσθήκη μόριων τέκνου)
  3. Φώτη Αικατερίνη, ΠΕ03 (προσθήκη μορίων τέκνου)
  4. Γκάλιου Αικατερίνη, ΠΕ02 (προσθήκη μορίων τέκνου)

Στον πίνακα αυτό, για πληροφόρηση των ενδιαφερομένων, έχουν σημειωθεί με κόκκινο χρώμα οι εκπαιδευτικοί που έχουν μετατεθεί σε άλλο ΠΥΣΔΕ και δε θα συμμετάσχουν στις διαδικασίες.

Επίσης, ανακοινώνεται ο πίνακας με τα μόρια μετάθεσης των εκπαιδευτικών που μετατέθηκαν στο ΠΥΣΔΕ Β' Θεσσαλονίκης (έχουν αφαιρεθεί τα μόρια 1ης προτίμησης, εντοπιότητας και συνυπηρέτησης).

Τέλος, ανακοινώνονται (μόνο για πληροφορήση των ενδιαφερομένων) τα οργανικά κενά για την επόμενη διαδικασία τοποθετήσεων (βελτίωση-οριστική τοποθέτηση-από μετάθεση) η οποία θα ξεκινήσει μετά από σχετική ανακοίνωση, αφού πρώτα εξεταστούν τυχόν ενστάσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών.

Σύνδεση