ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ - Προστέθηκαν κενά ΤΕ0119 (Κομμωτικής) & ΤΕ0120 (Αισθητικής) & ΠΕ14 (Γεωπόνοι)

Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα λειτουργικά κενά των σχολείων αρμοδιότητας της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης, μετά τις τοποθετήσεις των Υπεράριθμων εκπαιδευτικών και καλούνται οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες στις οποίες υφίστανται λειτουργικά κενά. Εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε άδεια η οποία λήγει μετά τις 30-09-2016 δε θα πρέπει να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης σε αυτή τη φάση. Για τον κλάδο ΠΕ04 οι τοποθετήσεις θα γίνουν ενιαία και όχι ανά ειδικότητα με την επισήμανση ότι οι ώρες της β’ ανάθεσης δεν πρέπει να υπερβαίνουν το όριο των έντεκα διδακτικών ωρών. Για τους κλάδους ΠΕ09-10-13 οι τοποθετήσεις θα γίνουν ενιαία σύμφωνα με τα μόρια μετάθεσης.

Οι δηλώσεις τοποθέτησης δε θα συμπληρωθούν χειρόγραφα, αλλά θα πρέπει να καταχωριστούν ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους, σε ειδικό πληροφοριακό σύστημα

http://srv-dide-v.thess.sch.gr/aitisi

ώστε να είναι δυνατή η ταχύτερη και ακριβέστερη επεξεργασία τους. Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρισης είναι διαθέσιμες στον παραπάνω σύνδεσμο. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της αίτησης τοποθέτησης, πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσει εκτύπωση, υπογραφή και υποβολή της στο Πρωτόκολλο της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ή αποστολή με φαξ στο 2310-640265 (επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310-605703).

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα έως και την Τετάρτη 14-9-2016 και ώρα 14:00, ενώ μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να κατατεθούν ή να σταλούν με φαξ στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης. Τα στοιχεία που αφορούν σε εντοπιότητα και συνυπηρέτηση των εκπαιδευτικών είναι ήδη καταχωρισμένα στο σύστημα και δεν απαιτούνται εκ νέου δικαιολογητικά, θα πρέπει όμως μαζί με την αίτηση να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υπάρχει μεταβολή. Σε περίπτωση που υπάρχει μεταβολή στην εντοπιότητα ή συνυπηρέτηση εκπαιδευτικού, αυτός θα πρέπει να επικοινωνεί στο 2310-640261 και να καταθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για προβλήματα που πιθανώς προκύψουν κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχώρισης μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2310-640261.

Σύνδεση