Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης καλούνται οι εκπαιδευτικοί που αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά (για να δείτε τα λειτουργικά κενά ανοίξτε το αρχείο στο κάτω μέρος αυτής της ανακοίνωσης) σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης. Η τοποθέτηση αυτή θα είναι προσωρινή μέχρι την εκ νέου τοποθέτησή τους αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ.

Η δήλωση τοποθέτησης θα πρέπει να καταχωριστεί ηλεκτρονικά από τους εκπαιδευτικούς, στο παρακάτω πληροφοριακό σύστημα:

 

Πληροφοριακό Σύστημα ηλεκτρονικών δηλώσεων τοποθέτησης

 

ώστε να είναι δυνατή η ταχύτερη και ακριβέστερη επεξεργασία τους. Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρισης είναι διαθέσιμες στον παραπάνω σύνδεσμο. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της δήλωσης πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσει:

  • είτε εκτύπωση, υπογραφή και υποβολή της στο Πρωτόκολλο της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ή αποστολή με φαξ στο 2310-640265 (απαραίτητη επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310-605703)
  • είτε κατέβασμα της αίτησης σε αρχείο pdf, ψηφιακή υπογραφή του αρχείου και αποστολή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αυτό είναι εφικτό μόνο στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός διαθέτει προσωπική ψηφιακή υπογραφή)

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα καταχωρούνται στο πληροφοριακό σύστημα από την Τετάρτη 22-8-2018 έως και την Παρασκευή 24-8-2018 στις 14.00, ενώ μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να κατατεθούν ή να σταλούν με φαξ στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης.

Για όλους τους εκπαιδευτικούς είναι καταχωρισμένα στο σύστημα τα μόρια απόσπασής τους, χωρίς να υπολογίζονται μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής δήμου εντοπιότητας και συνυπηρέτησης εφόσον υπάρχει. Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός επικαλείται εντοπιότητα ή/και συνυπηρέτηση θα πρέπει να προσκομίσει και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί με τη δήλωση τοποθέτησής του.

Οι εκπαιδευτικοί που είναι σύζυγοι στρατιωτικών μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να καταθέσουν επιπρόσθετα πρόσφατη βεβαίωση της στρατιωτικής μονάδας που υπηρετεί πραγματικά ο/η σύζυγος στρατιωτικός, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4553/2018 (ΦΕΚ 119). Επίσης, στο πεδίο "Παρατηρήσεις" θα πρέπει να αναγράψουν την ένδειξη "ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ".

Για προβλήματα στην καταχώριση της ηλεκτρονικής δήλωσης οι εκπαιδευτικοί μπορούν να καλούν στο 2310-640261.

Attachments:
Download this file (Λειτουργικά κενά.pdf)Λειτουργικά κενά.pdf[ ]377 kB