Έγινε ανακοινοποίηση του πίνακα λειτουργικά υπεραρίθμων (12-9-2018)

Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ο τροποποιημένος πίνακας λειτουργικά υπεραρίθμων που προέκυψε μετά από εξέταση ενστάσεων. Επίσης, ανακοινώνεται ο τροποποιημένος πίνακας λειτουργικών κενών.

Καλούνται οι χαρακτηρισμένοι ως υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί, εφόσον το επιθυμούν, να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης σε συγκεκριμένα λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων, ώστε να αποσπαστούν σε αυτές. Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να καταχωριστούν ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους, σε ειδικό πληροφοριακό σύστημα:

Πληροφοριακό Σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης

ώστε να είναι δυνατή η ταχύτερη και ακριβέστερη επεξεργασία τους. Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρισης είναι διαθέσιμες στον παραπάνω σύνδεσμο. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της αίτησης τοποθέτησης, πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσει:

·         είτε εκτύπωση, υπογραφή και υποβολή της στο Πρωτόκολλο της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ή αποστολή με φαξ στο 2310-640265 (απαραίτητη επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310-605703)

·         είτε κατέβασμα της αίτησης σε αρχείο pdf, ψηφιακή υπογραφή του αρχείου και αποστολή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αυτό είναι εφικτό μόνο στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός διαθέτει προσωπική ψηφιακή υπογραφή)

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα το αργότερο έως και την Τετάρτη 12-9-2018 στις 14:00, ενώ μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να κατατεθούν ή να σταλούν με φαξ στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης. Για τους εκπαιδευτικούς που περιλαμβάνονται στον πίνακα μορίων βελτίωσης-οριστικής τοποθέτησης ή μετάθεσης της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης, καθώς και για τους εκπαιδευτικούς που είχαν καταθέσει δήλωση τοποθέτησης κατά τη διάρκεια των οργανικών τοποθετήσεων, στο σύστημα είναι ήδη καταχωρισμένα τα στοιχεία που αφορούν σε συνυπηρέτηση και εντοπιότητα (και δεν μπορούν να τροποποιηθούν). Για τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής δήμου εντοπιότητας και συνυπηρέτησης, αλλά μαζί με την εκτυπωμένη αίτηση θα πρέπει οι εκπαιδευτικοί να προσκομίσουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για προβλήματα που πιθανώς προκύψουν κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχώρισης μπορείτε να καλείτε στο 2310-640261.