Από το ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης καλούνται οι εκπαιδευτικοί που:

  1. μετατέθηκαν στην περιοχή μετάθεσης Β΄ Θεσσαλονίκης
  2. ζήτησαν βελτίωση θέσης μέσα στην ίδια περιοχή μετάθεσης (εφόσον το επιθυμούν)
  3. βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ (και έχουν καταθέσει αίτηση οριστικής τοποθέτησης)
  4. χαρακτηρίστηκαν υπεράριθμοι, δεν τοποθετήθηκαν στη φάση τοποθετήσεων υπεραρίθμων και δεν είχαν κάνει αίτηση για βελτίωση θέσης (εφόσον το επιθυμούν), και
  5. διορίστηκαν στο ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης μέσα στο 2019

να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, λαμβάνοντας υπόψη τον επισυναπτόμενο πίνακα κενών. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν, εκτός από τα σχολεία στα οποία υπάρχει οργανικό κενό, να δηλώσουν και οποιαδήποτε άλλη σχολική μονάδα επιθυμούν, καθώς είναι δυνατό να προκύψουν κενά από βελτιώσεις. Δηλώσεις τοποθέτησης θα κατατίθενται από εκπαιδευτικούς οι οποίοι ανήκουν σε κλάδο που υπάρχει κενό.

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να καταχωριστούν ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους, στο παρακάτω πληροφοριακό σύστημα:

Πληροφοριακό Σύστημα δηλώσεων τοποθετησης

ώστε να είναι δυνατή η ταχύτερη και ακριβέστερη επεξεργασία τους. Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρισης είναι διαθέσιμες στον παραπάνω σύνδεσμο. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της αίτησης τοποθέτησης, πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσει:

  • είτε εκτύπωση, υπογραφή και υποβολή της στο Πρωτόκολλο της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ή αποστολή με φαξ στο 2310-640265 (απαραίτητη επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310-605703)
  • είτε κατέβασμα της αίτησης σε αρχείο pdf, ψηφιακή υπογραφή του αρχείου και αποστολή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αυτό είναι εφικτό μόνο στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός διαθέτει προσωπική ψηφιακή υπογραφή)

Οι εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν σε ΣΜΕΑΕ δε θα καταθέσουν ηλεκτρονικά τη δήλωση τοποθέτησης, αλλά θα πρέπει να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο έντυπο.

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα από την Πέμπτη 01-08-2019 έως και την Τετάρτη 14-8-2019 στις 10:00, ενώ μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να κατατεθούν ή να σταλούν με φαξ στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης. Για τους εκπαιδευτικούς που περιλαμβάνονται στον πίνακα μορίων βελτίωσης-οριστικής τοποθέτησης της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης, καθώς και για τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς που είχαν καταθέσει δήλωση τοποθέτησης στην προηγούμενη φάση, στο σύστημα είναι ήδη καταχωρισμένα τα στοιχεία που αφορούν σε συνυπηρέτηση και εντοπιότητα (και δεν μπορούν να τροποποιηθούν). Για τους εκπαιδευτικούς που μετατέθηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ, αντλήθηκαν τα στοιχεία εντοπιότητας συνυπηρέτησης από το σύστημα μεταθέσεων και δεν μπορούν να τροποποιηθούν (σε περίπτωση που έχει υπάρξει μεταβολή θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά). Σε περίπτωση που καταχωριστεί από εκπαιδευτικό στο ΠΣ συνυπηρέτηση που δεν υπήρχε ήδη, θα πρέπει μαζί με την αίτηση να κατατεθούν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ τα πιστοποιητικά εντοπιότητας θα αναζητούνται αυτεπάγγελτα. Για προβλήματα που πιθανώς προκύψουν κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχώρισης μπορείτε να καλείτε στο 2310-640261.

Σας γνωρίζουμε ότι:

  1. Θα καλυφθούν σε πρώτη φάση οι κενές οργανικές θέσεις που ανακοινώθηκαν σύμφωνα με τη φθίνουσα σειρά μορίων και τις δηλώσεις προτίμησης των εκπαιδευτικών.
  2. Εάν με την παραπάνω διαδικασία παραμείνουν οργανικά κενά σε σχολικές μονάδες, θα κληθούν εκ νέου οι εκπαιδευτικοί να τα δηλώσουν.
  3. Μετά την προαναφερθείσα διαδικασία, οι εκπαιδευτικοί που δεν θα τοποθετηθούν σε σχολεία της προτίμησής τους, θα τοποθετηθούν προς το συμφέρον της υπηρεσίας στις υπόλοιπες κενές θέσεις.

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν είναι δυνατόν να τοποθετηθούν, σύμφωνα με τη διαδικασία των προηγούμενων περιπτώσεων (1), (2) και (3), παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και θα αποφασιστεί προσωρινή τοποθέτηση μετά το πέρας των παραπάνω διαδικασιών.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και δε κατέθεσαν αίτηση για οριστική τοποθέτηση (και δε βρίσκονται στον πίνακα μορίων αιτήσεων βελτίωσης-οριστικής τοποθέτησης) δεν έχουν δικαίωμα για να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης σε σχολεία και θα περιληφθούν μόνο στη φάση τοποθετήσεων για το συμφέρον της υπηρεσίας.