Από το ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ο πίνακας των εκπαιδευτικών που έχουν χαρακτηριστεί ως λειτουργικά υπεράριθμοι, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης σε συγκεκριμένα λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων, ώστε να αποσπαστούν σε αυτές. Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να καταχωριστούν ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους, στο παρακάτω ειδικό πληροφοριακό σύστημα:

Πληροφοριακό Σύστημα δηλώσεων τοποθέτησης

ώστε να είναι δυνατή η ταχύτερη και ακριβέστερη επεξεργασία τους. Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρισης είναι διαθέσιμες στον παραπάνω σύνδεσμο. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της αίτησης τοποθέτησης, πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσει:

·         είτε εκτύπωση, υπογραφή και υποβολή της στο Πρωτόκολλο της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης ή αποστολή με φαξ στο 2310-640265 (απαραίτητη επιβεβαίωση λήψης φαξ στο 2310-605703)

·         είτε κατέβασμα της αίτησης σε αρχείο pdf, ψηφιακή υπογραφή του αρχείου και αποστολή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αυτό είναι εφικτό μόνο στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός διαθέτει προσωπική ψηφιακή υπογραφή)

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα από την Πέμπτη 12-9-2019 έως και τη Δευτέρα 16-9-2019 στις 10:00πμ, ενώ μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να κατατεθούν ή να σταλούν με φαξ στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης. Για τους εκπαιδευτικούς που περιλαμβάνονται στον πίνακα μορίων βελτίωσης-οριστικής τοποθέτησης ή μετάθεσης της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης, καθώς και για τους εκπαιδευτικούς που είχαν καταθέσει δήλωση τοποθέτησης κατά τη διάρκεια των οργανικών τοποθετήσεων, στο σύστημα είναι ήδη καταχωρισμένα τα στοιχεία που αφορούν σε συνυπηρέτηση και εντοπιότητα (και δεν μπορούν να τροποποιηθούν). Για τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής δήμου εντοπιότητας και συνυπηρέτησης, αλλά μαζί με την εκτυπωμένη αίτηση θα πρέπει οι εκπαιδευτικοί να προσκομίσουν δικαιολογητικά συνυπηρέτησης εφόσον δηλώνουν δήμο συνυπηρέτησης (για τα πιστοποιητικά εντοπιότητας θα γίνεται αυτεπάγγελτη αναζήτηση). Για προβλήματα που πιθανώς προκύψουν κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχώρισης μπορείτε να καλείτε στο 2310-640049.

Σύνδεση