ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το ΕΛΙΝΥΑΕ (Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας) και τη ΦΑΟΣ Θεσσαλονίκης (Ένωση για την Αποτροπή των Ατυχημάτων στα Σχολεία), διοργάνωσαν ημερίδα για Διευθυντές/-ντριες, Υποδιευθυντές/-ντριες και Συμβούλους Σχολικής Ζωής των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς μας με θέμα: «Υγεία και Ασφάλεια στα σχολεία», στην αίθουσα του Καραπάντσειου Πολιτιστικού Κέντρου Αμπελοκήπων.


Ομιλητές στην ημερίδα ήταν οι: ο κ. Αντώνης Ταργουτζίδης, Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός, Υπεύθυνος Σχεδιασμού και Συντονισμού ΕΛΙΝΥΑΕ, ο Δρ Παναγιώτης Β. Τσακλής, Καθηγητής, Εργαστήριο Εμβιομηχανικής και Εργονομίας ΣΕΦΑΑΔ - ΤΕΦΑΑ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, η κα Αθηνά Κωνσταντινίδου, MSc Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός – Υποψήφια Διδάκτωρ ΑΠΘ, ο κ. Αθανάσιος Φροσύνης, Εκπαιδευτικός ΠΕ04, Δρ. Τμήματος Ιατρικής, πρώην Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και ο κ. Κώστας Κοκολάκης, π. Δ/ντης Πολιτικής Προστασίας ΑΔΜΘ και ΠΚΜ.


Ο κ. Άγγελος Χαριστέας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τίμησε με την παρουσία του την επιμορφωτική ημερίδα, απευθύνοντας χαιρετισμό εκ μέρους του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα.